Mensen voor terugkeer naar vrijheid en normaal hebben morgen bar weinig te kiezen – Xandernieuws

mensen-voor-terugkeer-naar-vrijheid-en-normaal-hebben-morgen-bar-weinig-te-kiezen-–-xandernieuws

16-03-21 08:10:00,

Op basis van verkiezingsprogramma’s samengestelde XN-index van politieke partijen, met links de autoritairen, en rechts de vrijen, waarbij het coronabeleid en de vaccinatiestandpunten hier het zwaarste wegen.

—————————————————————————————————————————————

Inclusief kort overzicht van corona standpunten nieuwe partijen die kans maken zetels te krijgen

—————————————————————————————————————————————-

Ongekend veel partijen (37) doen morgen mee met de Tweede Kamer verkiezingen. Ongekend weinig komen er in aanmerking voor de stem van mensen die de samenleving willen laten terugkeren naar normaal en naar de vrijheid. De Easy Stemwijzer heeft bijvoorbeeld een lijstje gemaakt van de partijen die voor of tegen het vaccinatiepaspoort zijn, waarmee een nieuwe tweedeling en een ‘ondermens’ klasse wordt gecreëerd die de weg vrijmaakt voor een nog ernstigere mensenrechtenschending, namelijk indirect – en later misschien zelfs direct – verplichte vaccinaties.

De motie voor het invoeren van een corona-paspoort werd ingediend door Rob Jetten, de voormalige lijsttrekker van de meest anti-democratische systeempartij van Nederland, D66. Naast zijn eigen partij stemden ook VVD, CDA, PvdA, GroenLinks, 50Plus en SP voor deze schandelijke volgende stap in de totale onderwerping van Nederland aan de internationalistische klimaat-vaccindictatuur. Deze partijen vallen wat mij betreft dus automatisch af.

Deze partijen stemden tegen: PVV, CU, SGP, FvD, PvdD, Krol, Denk en vKA. Van de nieuwe partijen op de lijst zijn in ieder geval ook VSN, Lijst30 en de Libertaire Partij tegen. Daar kan de ChristenUnie meteen weer van geschrapt worden, want die partij stemde tegen de motie van Van Haga en Krol om de bijwerkingen van de verschillende coronavaccins te monitoren, tegen de motie van Wilders en Agema om te onderzoeken welke coronamaatregelen wel en niet overtuigend werken, tegen de motie van Wilders over het niet verlengen van de avondklok, en tegen de motie van Van Haga en Baudet om de medische en economische nevenschade in kaart te brengen.

Spoeling heel erg dun

De spoeling wordt nog veel dunner als wordt gekeken naar de motie Van Haga voor het uitzonderen van kinderen van test- en quarantainemaatregelen, omdat al heel lang vaststaat dat kinderen – op zeer hoge uitzonderingen na – niet ziek worden van dit coronavirus. Alleen FvD, Krol en Denk stemden voor deze motie.

Argument waarom alle andere partijen tegen stemden was dat kinderen wel anderen zouden kunnen besmetten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: