Nieuwe documentaire bewijst dat klimaat manipulatie door het controleren van het weer (NIET “opwarming van de aarde”) het leven en de planeet vernietigt – Frontnieuws

nieuwe-documentaire-bewijst-dat-klimaat-manipulatie-door-het-controleren-van-het-weer-(niet-“opwarming-van-de-aarde”)-het-leven-en-de-planeet-vernietigt-–-frontnieuws

16-03-21 08:30:00, Terwijl de wereld het afgelopen jaar werd gedomineerd door de nepdreiging die de Globalisten ons willen doen geloven dat Covid-19 vormt, is een veel groter risico voor de menselijke gezondheid en het leven dat op deze planeet bestaat in de doofpot gestopt, tot nu toe.

In een zeer goed gedocumenteerde en briljant geproduceerde explosieve nieuwe film die zojuist is uitgebracht, The Dimming (hieronder ingesloten), door Dane Wigington van GeoengineeringWatch.org, wordt overtuigend bewijs gepresenteerd om aan te tonen dat de planeet aarde niet wordt vernietigd door de opwarming van de aarde zoals gedefinieerd door de Globalisten, maar het wordt vernietigd door de Globalisten zelf door hun pogingen tot weersverandering om de zon te verduisteren door nanodeeltjes in de atmosfeer te sproeien en vervolgens microgolf uitzendingen zoals 5G te gebruiken om het weer te bewapenen, bericht Health Impact News.

De afschuwelijke bosbranden aan de westkust eind vorig jaar, de nucleaire winterstorm die onlangs Texas trof, en een die op dit moment Denver treft terwijl dit wordt geschreven, zijn allemaal gerelateerd aan de gemilitariseerde weermodificatieprogramma’s van de Globalisten.

Deze klimaat-engineering programma’s die elke dag gevaarlijke nanodeeltjes in onze atmosfeer sproeien, en dan geactiveerd worden door EMF straling zoals 5G, veroorzaken veel meer ziekten en aandoeningen dan welk virus dan ook, inclusief het veroorzaken van “griepachtige” symptomen.

Dane Wigington heeft ’s werelds beste wetenschappers en autoriteiten geïnterviewd over klimaatengineering en de effecten ervan op leven en gezondheid in deze film:

Patenten voor weermodificatie bestaan al meer dan 100 jaar

Dane Wigington onthult in deze film dat de Amerikaanse regering en particuliere militaire aannemers patenten hebben op weermodificatie die meer dan 100 jaar teruggaan in het verleden.

Hij stelt:

“Klimaattechniek is het kroonjuweel van het militair-industrieel complex. Klimaatengineering is gebruikt om landen over de hele wereld te destabiliseren en omver te werpen en militaire bezettingen door vijandige landen, zoals de VS, mogelijk te maken”.

Het ongeziene gevaar van nanodeeltjes

De Duitse arts die in het tweede artikel wordt genoemd (ik moedig iedereen aan om BEIDE artikelen te lezen) is Dr. Dietrich Klinghardt van het Sophia Health Institute, die ook wordt geïnterviewd en genoemd in The Dimming,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: