Schokkend: bomenkap om 5G vrij baan te geven! BEWEZEN!

schokkend:-bomenkap-om-5g-vrij-baan-te-geven!-bewezen!

16-03-21 11:22:00,

De grote hoeveelheid gekapte bomen, sinds 2019 in Nederland, begint steeds meer mensen op te vallen. Dit kan nooit alleen onderhoud wezen. Mooie grote bomen worden massaal gekapt omdat ze zogenaamd ziek zijn, teveel auto-ongelukken veroorzaken of te dicht bij de weg staan. Wat blijkt nu: voor een optimaal signaalbereik van 5G blijkt dat de hoogte van bomen zeker 3 meter lager moet zijn dan de 5G-masten die worden geplaatst! Dit omdat bomen obstakels blijken te zijn voor het signaalbereik van 5G. De signalen hebben namelijk moeite met gebouwen en andere obstakels, zoals bomen. De bomen zijn te hoog en storen het 5G signaal. Dat dit de reden is voor de massale kap lijkt me vrij logisch. Dat Nederland hier de voorkeur aangeeft (beter signaal en dus beter bereik) begrijp ik als Nederlander, dus helemaal niets van.

Bomen zijn een sta-in-de-weg voor het 5G-netwerk
De relatief korte golven van het 5G-netwerk, ondervinden hinder van allerlei ‘obstakels’ onderweg van o.a. de veel hoge bomen. Hoge bomen zijn vaak oudere bomen die vaak jaren lang de ruimte hebben gekregen om te groeien. Monumentale bomen die bescherming genieten omdat ze al een eeuw oud zijn of nog ouder. Bomen die nu in de 21ste eeuw, de verbinding naar de slimm cells belemmeren, de antennes op 150 meter afstand van de huizen. De oplossing in Nederland, is gewoon de bomen kappen, wat dan ook massal gebeurd.  Bomen zijn voor de uitrol van 5G een sta-in-de-weg. Bereik gaat in Nederland voor natuurschoon en de waarde van bomen, schijnbaar!

Bomenkap
Natuurlijk werden er in voorgaande jaren ook bomen gekapt (het reguliere beheer), maar nooit op zo ’n massale schaal als in 2019/2020/2021. De bomenkap vóór 2020/2021 was nodig om de Nederlandse bossen vitaal te houden. Om mensen te laten wandelen in het bos zonder gevaar voor vallende takken. De massale bomenkap in 2019/2020/2021 lijkt verdacht veel op het opruimen van ‘obstakels’ die de signalen van 5G masten gaan belemmeren. https://stralingsleed.nl/blog/massale-bomenkap-voor-5g/

Je mag het niet zeggen
Degene die zich hebben verdiept in de relatie tussen de mega-bomenkap, die op dit moment in Nederland plaats vindt en het komende 5G-netwerk, stuitten echter op veel verontwaardigde reacties. Krantenartikelen en TV-stations hebben het er niet over en men wordt echt niet wijzer wanneer men zich afvraagt: wat is aan de hand?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: