De avondklok is gunstig voor de opbouw van 5G.

de-avondklok-is-gunstig-voor-de-opbouw-van-5g.

17-03-21 10:34:00,

Vanaf zaterdag 23 januari is de avondklok om 21.00 uur ingegaan. Je mag na 21.00 uur tot 04.30 uur ’s nachts niet meer naar buiten tenzij je een goede reden hebt. De maatregel geldt elke avond tot eind maart. Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog wordt weer de nationale avondklok ingevoerd! Is er oorlog dan? Neen, 5G wordt ingevoerd en om toestanden tegen te gaan zoals bij de invoering van 3G is de avondklok een verdomd goede uitkomst.3Gof UMTS, waar vanaf 2004 gemeenten in Nederland besloten om voorzichtig te zijn met de risico’s van hoogfrequente elektromagnetische straling en het Zwiters onderzoek af te wachten voor de toestemming te geven om 3G masten te bouwen. 3G wat op 06-06-06 (het duivelsgetal) plots mocht doorgaan. Waar in 2020 Vodafone is gestopt met het 3G-netwerk en KPN in 2022. http://stralingsleed.nl/blog/uitslag-van-het-cofam-ii-onderzoek-of-zwitsers-onderzoek/

Hoe toon je aan dat je op straat mag zijn?
Wanneer de avondklok om 21.00 uur ingaat en je tóch naar buiten moet je dit kunnen bewijzen. Dat gebeurt in eerste instantie met een ‘eigen verklaring avondklok’ die je zelf in moet vullen en waarop je de reden aangeeft dat je buiten bent. Maar dat is in veel gevallen niet genoeg. Afhankelijk van jouw reden moet je met aanvullend bewijs komen. Ben je voor je werk op straat, dan moet je werkgever ook een werkgeversverklaring invullen.

Niet iedereen hoeft een eigen verklaring bij zich te hebben. Dat geldt bijvoorbeeld voor agenten en medewerkers van hulpdiensten. Ook als je uit het buitenland terugkomt en naar huis reist hoef je geen eigen verklaring te hebben, maar je moet wel met ander bewijs aantonen dat dit je reden is om op straat zijn, zoals met een ticket.

Als je een hond uitlaat heb je verder helemaal geen documenten nodig. Ook bij een noodsituatie, bijvoorbeeld als je vanwege mishandeling vlucht uit je huis, is uiteraard geen eigen verklaring nodig.

Als een agent of boa vaststelt dat je onterecht op straat bent, krijg je een boete van 95 euro. Er zal niet eerst een waarschuwing gegeven worden. Het overtreden van de avondklok is geen misdrijf en je krijgt dus geen strafblad. 

Heeft de avondklok te maken met de uitrol van 5G?
Sinds april 2020 is het 5G-netwerk in grote delen van Nederland uitgerold.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: