‘Een stem reeds vergeven’ – Stem op een van de laatste paar overgebleven rechtvaardigen – Xandernieuws

‘een-stem-reeds-vergeven’-–-stem-op-een-van-de-laatste-paar-overgebleven-rechtvaardigen-–-xandernieuws

17-03-21 01:43:00,

Wybren van Haga, de nr.2 van FvD, stak afgelopen maanden als roepende in de woestijn zijn nek uit voor het continu spreken van de waarheid en het brengen van de feiten, en trotseerde de hoon van de media en een letterlijk stampvoetende minister.

—————————————————————————————————————————————–

Amerikaanse toestanden? 2,4 miljoen stemmen per post hoeven niet ondertekend te worden – wat kan er mis gaan?

—————————————————————————————————————————————–

Sven Hulleman (‘Een Oorlog Reeds Verloren’) zegt in een korte videobijdrage ‘Een stem reeds vergeven’ dat hij zelf niet gaat stemmen, omdat hij de huidige ‘democratie’ een slecht idee vindt. ‘Maar als u dan toch gaat stemmen, stem dan op Carola Dieudonné, de nummer 19 op de lijst van het Forum voor Democratie (wier YouTube kanaal voor een week is geblokkeerd omdat ze het waagde een andere mening te verkondigen). Een stem op haar is ook een stem op alle 18 mensen boven haar, en eigenlijk op het feit dat u vindt dat het Forum voor Democratie minstens 19 zetels zou moeten hebben. Misschien wel 20, misschien wel 40. Zij zijn wat mij betreft de enige partij die nog normaal doet in deze absurde situatie.’

‘Ik ben het absoluut oneens met sommige zaken waar zij voor staan, maar ik ben het voornamelijk eens met het feit dat het gesprek daarover alleen mogelijk is in een land waarin dialoog en vrijheid überhaupt nog bestaan. Het is die vrijheid en dialoog die door alle andere politieke partijen momenteel volledig verkwanseld wordt.’

‘Dus na de enorme verkiezingszege van Carola Dieudonné nummer 19 van Efvédé, praten we verder over dialoog en vrijheid. Want ik weet één ding: dáár staan ze wèl voor. Ik hoop dat u, als u mij serieus neemt, mijn oordeel serieus neemt over deze jongedame. Ze is een verschrikkelijk slechte politica, en daarmee zal zij een fantastisch staatsvrouw maken. En dat is het tegengeluid wat wij nodig hebben tegen mijn ergste nachtmerrie. En die ergste nachtmerrie kunt u vinden op de voorpagina’s van alle landelijke dagbladen.’

‘Carola, die tegen wil en dank, en tegen heug en meug zegt: ik MOET wel verantwoordelijkheid nemen.’

FvD heeft nog een held: Wybren van Haga

De partij van FvD heeft nog een held,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: