Nu wordt het besturingssysteem DNA van de mens, veranderd door een besturingssysteem ontwikkeld door Gates “briljante” maar duivelse geest – Frontnieuws

nu-wordt-het-besturingssysteem-dna-van-de-mens,-veranderd-door-een-besturingssysteem-ontwikkeld-door-gates-“briljante”-maar-duivelse-geest-–-frontnieuws

17-03-21 03:33:00,

Bill Gates heeft sinds het begin van zijn verderfelijke carrière dezelfde aanpak gebruikt in al zijn oplichtingspraktijken. Beginnend met zijn computersoftwarebedrijf, bestond de strategie erin de Hegeliaanse dialectiek toe te passen die bestaat uit 1) these: probleem, 2) antithese: reactie, en 3) synthese: oplossing.

Dit werd bereikt door zijn Microsoft-technici virussen te laten ontwikkelen om Microsoft-computersoftwareprogramma’s te infecteren en zo de PC’s van gebruikers te besmetten, en vervolgens het tegengif te leveren in de vorm van door Microsoft ontwikkelde anti-virusprogramma’s, schrijft Timothy Spearman op Jamesfetzer.org.

De gebruiker kocht vervolgens het antivirusprogramma online, installeerde het op zijn computer en het probleem was opgelost – althans dat dacht de gebruiker. In werkelijkheid had het anti-virusprogramma het schuldige virus geneutraliseerd, maar een ander virus op de harde schijf van de gebruiker geplaatst, zodat enkele weken later een nieuwe viruswaarschuwing verscheen, waarin de gebruiker werd gevraagd een ander anti-virusprogramma te downloaden om de nieuwste virusinfectie op zijn PC te bestrijden.

Slechts weinigen stelden vragen bij de verdachte pop-upvensters van het anti-virusprogramma die onmiddellijk op de PC van de gebruiker verschenen om hem te waarschuwen dat zijn computer was geïnfecteerd. Zagen zij dan niet dat het zogenaamde PC-vaccin gekoppeld was aan het virus zelf en dat zij elkaar hielpen en bijstonden?

Net als bij de computersoftwareprogramma’s, hun virussen en de vaccins voor het virus, zijn de biowapenlaboratoriumtechnici die experimenteren met virussen met een sterkere werking dezelfde wetenschappers die werken aan de zogenaamde vaccins voor die virussen.

En het is niet verrassend dat Dr. Evil Bill Gates en zijn stichting achter hetzelfde probleem-reactie-oplossing strategie spel zitten om de virussen te zaaien, het vaccin te leveren, een ander virus te implanteren, of op zijn minst het uiterlijk van een virus door het produceren van auto-immuunsymptomen via het vaccin zelf, dat op zijn beurt een ander vaccin zou vereisen in een eindeloze terugkoppelingslus van infectie, ziekte en dood.

Nu wordt het menselijke besturingssysteem – DNA – veranderd door een besturingssysteem dat is ontworpen door Gates’ briljante maar duivelse geest. Met financiële steun van de Bill and Melinda Gates Foundation zijn Moderna en Pfizer begonnen met de ontwikkeling van zogenaamde mRNA-‘vaccins’, die in feite besturingssystemen zijn die zijn ontworpen om veranderingen in het DNA te programmeren via geherprogrammeerde RNA-transcriptie en -vertaling door de software van het leven te hacken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: