Bill Gates wil zijn afgrijselijke wereldvisie realiseren in zijn levenstijd – Frontnieuws

bill-gates-wil-zijn-afgrijselijke-wereldvisie-realiseren-in-zijn-levenstijd-–-frontnieuws

18-03-21 12:01:00,

“Bill Gates – What You Were Not Told,” een segment van de Plandemic documentaire, bespreekt de persoonlijke en professionele achtergrond van de Microsoft magnaat Bill Gates. In tegenstelling tot de populaire mythe zien velen Gates meer als een opportunist dan als een geniale uitvinder, en de video gaat in op een aantal van de minder eervolle momenten uit zijn carrière.

Na jarenlang een reputatie te hebben opgebouwd als “meedogenloze tech-monopolist”, werd Bill Gates 2.0 gelanceerd met de oprichting van de Bill & Melinda Gates Foundation. Met deze stichting vond hij zichzelf opnieuw uit en werd hij een van ’s werelds meest vrijgevige filantropen, schrijft Dr. Joseph Mercola op Mercola.

Gates’ liefdadigheid is niet wat het lijkt

Helaas, zoals opgemerkt door AGRA Watch, Shiva Vandana, Ph.D., en anderen, creëert Gates’ filantropie verschillende nieuwe problemen voor elk probleem dat het oplost en kan het best worden omschreven als “filantropiekapitalisme”. Zoals opgemerkt in het AGRA Watch artikel, “Filanthrokapitalisme: The Gates Foundation’s African Programs Are Not Charity,” gepubliceerd in 2017, voorstanders van filanthrokapitalisme:

“… verwachten vaak financiële opbrengsten of secundaire voordelen op de lange termijn van hun investeringen in sociale programma’s. Filantropie wordt een ander onderdeel van de motor van winst en bedrijfscontrole. De strategie van de Gates Foundation voor ‘ontwikkeling’ bevordert in feite neoliberaal economisch beleid en globalisering van het bedrijfsleven”.

In de loop der jaren is Gates in een positie terechtgekomen waarin hij niet alleen de technologie-industrie monopoliseert of onevenredig veel invloed uitoefent, maar ook de wereldgezondheid en vaccins, landbouw en voedselbeleid (inclusief biopiraterij en nepvoedsel), weermodificatie en andere klimaattechnologieën, bewaking, onderwijs en media.

Het is geen verrassing dat hij banden heeft met online factchecker organisaties die de vrije meningsuiting in een wurggreep houden, en onlangs vertelde hij in “60 Minutes” dat om het wantrouwen in de wetenschap te bestrijden, we manieren moeten vinden om “het gekke spul af te remmen”. Wat “gek” is en wat niet, is echter zelden zo duidelijk als de mainstream media je willen doen geloven.

En, zoals een echte filantroopkapitalist, komt Gates’ vrijgevigheid uiteindelijk vooral ten goede aan hemzelf. Zoals besproken in “Bill Gates – Most Dangerous Philanthropist in Modern History?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: