Dokter waarschuwt voor experimenteel Covid-‘vaccin’, in werkelijkheid een “gevaarlijke gentherapie” – Frontnieuws

dokter-waarschuwt-voor-experimenteel-covid-‘vaccin’,-in-werkelijkheid-een-“gevaarlijke-gentherapie”-–-frontnieuws

18-03-21 02:03:00, “Het voldoet niet aan de gezondheidsautoriteit’s eigen definitie van een vaccin”, zegt Dr. Steven Hotze. Dr. Steven Hotze, een medische professional uit Houston, VS, wil dat mensen weten dat de Covid-19 injectie technisch gezien geen “vaccin” is en eigenlijk “een gevaarlijke, experimentele gentherapie” is.

“Het zogenaamde Cobid-19 vaccin is helemaal geen vaccin. Het is een gevaarlijke, experimentele gentherapie. Het Center for Disease Control, de CDC, geeft de definitie van de term vaccin op haar website. Een vaccin is een product dat het immuunsysteem van een persoon stimuleert om immuniteit te produceren tegen een specifieke ziekte. Immuniteit is de bescherming tegen een besmettelijke ziekte. Als je immuun bent voor een ziekte, kun je eraan worden blootgesteld zonder geïnfecteerd te raken”, legt hij uit.

“Dit zogenaamde Covid-19-vaccin verschaft geen enkel individu dat het vaccin ontvangt immuniteit tegen Covid-19. Noch voorkomt het de verspreiding van de ziekte”, vervolgt de arts.

Hierdoor,

“Voldoet het niet aan de CDC’s eigen definitie van een vaccin. Daarom is het een misleidende handelspraktijk, onder 15 U.S. Code Section 41 van de Federal Trade Commission, voor farmaceutische bedrijven die deze experimentele gentherapie produceren om te beweren dat het een vaccin is”.

Dr. Hotze beweert dat deze bedrijven, samen met de gezondheidsbureaucraten van de overheid, liegen tegen het publiek door het product verkeerd te etiketteren.

De experimentele gentherapie is “alleen ontworpen om uw symptomen te minimaliseren als u zou worden besmet met het Covid-19 virus”.

Voor degenen die zich afvragen waarom de farmaceutische bedrijven de gentherapie behandelingen doelbewust een “vaccin” noemen, Dr. Hotze beweert dat de farmaceutische industrie probeert zichzelf te beschermen “omdat kwetsuren of sterfgevallen door vaccins bij wet zijn vrijgesteld van enige productaansprakelijkheid-rechtszaken”.

Zonder gepubliceerde dierstudies en zonder langetermijnstudies bij mensen, zijn individuen die de experimentele gentherapie-“vaccins” nemen, in feite proefkonijnen voor de wetenschappelijke elite.

De dokter uit Texas voegt eraan toe:

“Deze ‘vaccins’, die gemaakt worden met cellen afkomstig van menselijke baby’s die in de jaren ’70 geaborteerd werden, zouden beter een experimentele gentherapie genoemd kunnen worden. Ze zijn een niet geteste, onbewezen experimentele gentherapie die een veel groter gevaar voor uw gezondheid vormt dan Covid-19 zelf”.

Dr. Hotze legt uit hoe het grote farmabedrijf Moderna in 2010 werd opgericht als ModeRNA Therapeutics omdat ze geïnteresseerd waren in het ontwikkelen van experimentele gentherapie met synthetisch mRNA voor de behandeling van verschillende ziekten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: