Geniet van de reis – EnerzijdsAnderzijds

geniet-van-de-reis-–-enerzijdsanderzijds

18-03-21 12:04:00,

Veel mensen hebben het moeilijk in deze tijden. Tijden waarin niet het mooiste van de mensheid zich openbaart, maar de honger naar controle, beheersing, angst, risicomijding en macht elkaar op het kruispunt in de tijd tegenkomen.
Op Telegram kwamen we deze levenstips tegen. Laat je niet chanteren of intimideren, maar inspireren. Omring je met waardevolle vriendschappen en zoek je eigen weg.

Afbeelding van Free-Photos via Pixabay

Enjoy the trip

Blijf weg uit de steden. Zoek landelijke gebieden op. Meer ruimte, minder controle.

Probeer onafhankelijk te worden en zoveel mogelijk uit de negatieve fuik blijven door gezond te leven, gezond eten en bewegen, sterk worden zowel fysiek als mentaal want we krijgen nog hoop shit te verduren als je echt standvastig wil blijven tegen die paspoortdwang en andere onzin die vast nog zal komen.

Probeer zo veel mogelijk zelfvoorzienend te worden. Ben je afhankelijk van een baas dan gaat je baas straks bepalen dat je een prik moet krijgen. 

Zoek elkaar op en bouw een gemeenschap. In je dorp, stad of provincie. Online en offline. 
Kan je straks niet naar een evenement dan organiseren we eigen evenementen. Kan je de Albert Heijn niet in zonder paspoort dan koop je bij een local waar je nog zonder mondkap welkom bent. Hoe meer verbindingen van ondernemers en klanten die weigeren met die bullshit mee te doen hoe sterker en beter. Ze hebben je beet als je afhankelijk bent. Dus focus op onafhankelijkheid en werk samen.

Keer naar binnen om weer naar buiten te keren. Klinkt raar maar dit is een test. We ontdekken wie we zijn, waarvoor we hier zijn en dat er licht is tegenover die duistere machten. Mediteer, bid, overdenk en filosofeer. Ontwikkel kracht van binnenuit. Weerstand ipv bescherming van buiten.

Moeilijke en slechte tijden scheppen krachtige mensen. Krachtige mensen scheppen goede tijden. Goede tijden scheppen weet slappe mensen. Slappe mensen creëren weer moeilijke tijden. Weet dus dat zich er nu krachtige mensen ontwikkelen.

Zig-zag. Elk systeem heeft z’n fouten. Vind de bugs. Ga zig-zag om het systeem heen. Je kan leven door jezelf te ontdekken, de mazen in de wet te vinden, het systeem tegen ze te gebruiken. Elk systeem heeft fouten. En al eeuwen leven mensen om bepaalde systemen heen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: