Het vaccinatie-paspoort discrimineert

het-vaccinatie-paspoort-discrimineert

18-03-21 01:53:00,

“Massavaccinatie tegen SARS-CoV-2 volstrekt onverantwoordelijk en ABSOLUUT onnodig!”
Het begon in juni 2020 met ruim tachtig artsen, maar inmiddels zijn er volgens de initiatiefnemers ruim duizend artsen die de brandbrief over de coronamaatregelen hebben ondertekend. De kritische artsen willen een debat over de vraag of het huidige corona-beleid niet erger is dan de kwaal.

Artsen onder de stichting Artsen Covid Collectief
“Wij zijn een groep artsen en medisch professionals die zich zorgen maakt over de negatieve effecten en schade van het huidige coronabeleid in Nederland. We vinden dat gezondheid meer is dan alleen het bestrijden en voorkomen van een virusinfectie. Daarom dragen wij constructief bij aan verandering van het beleid”.

De zorgen van medische professionals
De medische professionals maken zich sterk voor een evenwichtig zorgbeleid voor álle Nederlanders vanuit vertrouwen in de eigen gezondheid en zelfregie dus ook de nu al elektrogevoelige mensen de EHS ‘ers, onder de bevolking. Dan krijgen de gezonde mensen hun vrijheid terug en worden kwetsbare mensen zo als mogelijk bescherming geboden dus ook gehoor geven aan de ongeveer officiële 10% elektrogevoeligen. Ze willen o.a. dat:
1: het virus moet worden geschrapt van lijst A van meldings-plichtige ziekten. Covid-19 blijkt niet dodelijker of gevaarlijker te zijn dan andere griepvirussen;
2: afschalen van de maatregelen zo snel mogelijk gebeurd en dat alles terug naar ‘normaal’ gaat. De huidige maatregelen veroorzaken meer schade dan zij proberen te voorkomen;
3: het overheidsbeleid vooral gericht moet zijn op gezondheidsbevordering. De huidige ‘angst voor het virus’, de ander-halve-meter-maatregel en de mondkapjes verlagen de weerstand onnodig, waardoor het risico op infecties en andere aandoeningen juist toenemen.

Ethisch conflict
De groeiende groep medisch professionals is gedurende de coronacrisis in een ethisch conflict geraakt door het zien van de schade die de coronamaatregelen aanricht en maken zich zorgen. Binnen de artseneed staat het bevorderen van gezondheid en het voorkomen van schade voorop. In de huidige crisis zien ze echter dat de gezondheid en de kwaliteit van leven van mensen in gevaar komt. Al langer hoor, door de toename van de kunstmatige elektromagnetische straling van alle draadloze. Waar waren jullie toen?
Vanuit een helder ethisch kompas willen zij een klimaat creëren met respect voor ieders mening en gevoel, op basis van gelijkheid,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: