Ierse dokter onthult ‘Great Reset’ agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende video – Frontnieuws

ierse-dokter-onthult-‘great-reset’-agenda-achter-covid-hoax-in-indrukwekkende-video-–-frontnieuws

18-03-21 01:53:00, Een arts uit Ierland spreekt zich in een video, die zich momenteel via social media verspreidt, krachtig uit tegen de Covid-hysterie en de sinistere agenda erachter.

Dr. Anne McCloskey, een huisarts uit Derry, dient de globale medische tirannie op verbluffende wijze van repliek in een video die is uitgebracht door de Freedom Alliance Island of Ireland.

Over dit hele eiland en over de hele wereld zijn er miljoenen mensen die ontwaken tot het inzicht dat deze huidige gezondheidscrisis, deze zogenaamde ‘pandemie’, een paard van Troje is, dat is gebruikt om een nieuw tijdperk voor de mensheid in te luiden, zegt Dr. McCloskey aan het begin van haar verklaring.

De ‘Great Reset‘, de ‘Vierde Industriële Revolutie’, ‘Building Back Better’ – welke pakkende, opgewekte naam de bankiers en miljardairs het ook noemen – is niet goed voor jou en mij, voor de gewone mensen.

McCloskey verklaart dat alle relaties, van het familiaal tot nationaal niveau, “fundamenteel” worden getransformeerd.

Backup:

Ze komen voor jou, je familie, je banen, je spaargeld, je huis, je pensioen, je cultuur, je vrijheid, je manier van leven, waarschuwt ze.

Dit is geen samenzweringstheorie, maar de uitwerking van een schema geschreven door mensen die het menselijk ras haten. Agenda 21 wordt nu uitgevoerd en zal er komen, tenzij we ons verenigen om ons te verzetten.

McCloskey onderkent dat vorig jaar een virus over de planeet raasde, waarbij veel ouderen of kwetsbare mensen omkwamen, maar vergelijkt de impact ervan met die van typische seizoensziekten, die vaak veel levens eisen.

“Deze PCR-tests meten niets, ze zijn een illusie om een crisis te creëren”, zegt ze, en herinnert de kijkers eraan dat internationale instanties zoals de W.H.O. “de regels hebben veranderd” over hoe infectie “gevallen” en gerelateerde sterfgevallen worden gecategoriseerd en gerapporteerd.

McCloskey waarschuwt dat despoten de “rook en spiegels” van Covid gebruiken om een totalitair bewind over de planeet op te leggen en dringt er bij burgers van elk land op aan om deel te nemen aan een wereldwijde betoging voor vrijheid op zaterdag 20 maart.

Kardinaal waarschuwt: Covid zal worden gebruikt voor de “Great Reset” om “vrijheid” en “families” aan te vallen

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: