Binnen enkele minuten verwijderd door YouTube: ‘Het vaccin veroorzaakt de echte pandemie!’

binnen-enkele-minuten-verwijderd-door-youtube:-‘het-vaccin-veroorzaakt-de-echte-pandemie!’

19-03-21 08:06:00,

Homepagina » Gezondheid » Binnen enkele minuten verwijderd door YouTube: ‘Het vaccin veroorzaakt de echte pandemie!’

in Gezondheid
19 maart 2021 16:00

Internetkrant Wochenblick plaatste een video op YouTube die vrijwel onmiddellijk werd verwijderd. De strekking: het vaccin veroorzaakt de echte pandemie! Critici beweren al lange tijd dat de totalitaire maatregelen niet in verhouding staan tot het gevaar van het coronavirus. De machthebbers gebruiken de pandemie om fundamentele rechten en vrijheden van burgers in te perken.

Onlangs waarschuwde Gates-insider Geert Vanden Bossche dat de vaccinatiecampagnes ertoe leiden dat corona langzaam maar zeker verandert in een ‘monster’. Plotseling worden ook jonge mensen getroffen door corona en worden de klachten ernstiger, iets waar de vaccindeskundige ook voor waarschuwde.

“Hoop je dat alles na de vaccinatie snel voorbij is? Dan moet ik je teleurstellen,” zegt hoofdredacteur van Wochenblick Elsa Mittmannsgruber. “Het wordt erger. Aankomende herfst en winter zullen de effecten van de zogenaamde pandemie pas echt zichtbaar worden, juist vanwege de inentingen. De machthebbers hebben geen belang bij het beëindigen van de noodtoestand en willen op deze manier tijd winnen.”

Tiranniek regime

De machthebbers hebben met het oog op de Grote Reset verzwakte en gedesoriënteerde mensen nodig om de samenleving zonder weerstand weer op te bouwen , zegt ze. “Door mensen te isoleren en een gevoel van machteloosheid te geven, kun je ze makkelijker breken en sturen.”

Mensen zijn gewoontedieren en wennen op den duur aan een tiranniek regime. Tests, mondkapjes en vaccinaties creëren afhankelijkheden die een vrij leven onmogelijk maken. Mensen die niet meedoen, worden gemarginaliseerd.

Niet alleen de toenemende censuur en het harde optreden bij protesten vormen een gevaar, maar ook het toenemende aantal vaccinaties. De Ierse moleculair bioloog en immunoloog dr. Dolores Cahill waarschuwt bijvoorbeeld dat het immuunsysteem het eigen lichaam aanvalt als het na de inenting in contact komt met coronavirussen.

Geen einde aan de pandemie

Vanden Bossche zei daarnaast dat de inentingen van een onschadelijk virus een ‘ontembaar monster’ maken. “Het wordt besmettelijker, agressiever en maakt jongeren ook vaker ziek.”

Er zijn mensen die zich laten inenten omdat ze weer vrij willen zijn, maar de prikken maken geen einde aan de pandemie, stelt Mittmannsgruber.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: