Medisch-communistische oefenprogramma’s..

medisch-communistische-oefenprogramma’s.

19-03-21 08:21:00, x x Medisch-communistische oefenprogramma’s

2021 © Arend Zeevat | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Arend Zeevat

Geschiedenis op herhaling, een historische terugblik.. Meestal heb ik meerdere aanzetten tot nieuwe artikelen in mijn virtuele archief liggen. Wachtend op het moment dat ze nog voldoende actualiteit hebben om het stof eraf te vegen en ze nieuw leven in te blazen. Voor mij is gebleken dat er meestal wel zo’n moment komt. Ik schrijf grotendeels over actuele ontwikkelingen en doe een poging om deze in een groter samenhangend kader te plaatsen. Bovendien voeg ik daar meestal een individuele noot van mijzelf, ter herkenning en misschien inspiratie, aan toe. Het feit dat die op de virtuele plank liggende artikelen in mijn archief hun actualiteitswaarde niet snel verliezen, zegt natuurlijk veel over het nieuwe karakter van actuele ontwikkelingen.

Daarom wil ik in dit artikel jullie meenemen op de route, die de genocidale elite als oefenprogramma voor zichzelf heeft opgesteld naar de finale klap van de inmiddels wel bekende vermindering van de mensheid tot 500 miljoen. Ik hoef hierbij zeker niet te vermelden waar dat getal in steen is gebeiteld. Zo is ook de huidige Corona-psychosewaanzin slechts een stap op deze geplande route.

Ik heb wat er nu allemaal speelt, samen met een aantal andere wakkere en bezorgde medemensen, dus al eens eerder meegemaakt. Ook toen vonden er georganiseerde protesten plaats, weliswaar anders dan de huidig massale bijeenkomsten. Het grootste deel van de toenmalige verzetshelden, maakten deel uit van de toen nog in opkomst zijnde alternatieve media. Zij waren dus vooral gericht op informatieoverdracht. Het was echter redelijk effectief.

Communicatief leren door de overheid
Dit moge blijken uit de hierna weergegeven passage uit het ‘Landelijk Draaiboek vaccinatie Nieuwe Influenza A (H1N1) Bijlagenboek’ (HIER)  dat door de overheid in 2009 werd opgesteld na het HPV-debacle en waarin de ‘antivaxlobby’ een eervolle vermelding kreeg. Dit om het communicatiebeleid rond de Mexicaanse/varkensgriep of de knorrende sombrero-griep, zoals ik die in de rest van dit artikel noem, beter te kunnen stroomlijnen. Verderop in dit artikel maak ik duidelijk hoe ik bij die naamgeving kom. Dezelfde communicatiestrategie werd gebruikt die nu ook wordt gehanteerd om de Corona-psychose niet te laten uitdoven.

De Belgische evenknie van RIVM-baas Jaap van Dissel,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: