Verbijsterende verkiezingsuitslag, maar Lijst 30 doet aangifte van fraude – De Lange Mars Plus

verbijsterende-verkiezingsuitslag,-maar-lijst-30-doet-aangifte-van-fraude-–-de-lange-mars-plus

19-03-21 04:33:00,

Baudet en Van Haga jullie worden bedankt, Willem Engel en Anna Zeven jullie waren geweldig, ongeacht welke verkiezingsuitslag er ook zou zijn gekomen. Het staat namelijk van tevoren vast dat jullie verliezen. Dat heeft namelijk niets met jullie inzet en aanhang te maken, die groter is dan uit de verkiezingsuitslagen blijkt. Dat is het gevolg van de machtsverhouding in de wereld. Politici regeren namelijk niet de wereld. Zij gehoorzamen op hun beurt slechts de elite, onzichtbare bankiers, of hoe je ze ook wilt noemen.

Dat is namelijk het kleine onbekende clubje dat meer dan 90% van de aarde bezit. De politici Rutte en Kaag zijn aangewezen om de komende jaren voor Nederland voor hen te werken. En dat zij al bezig zijn met de formatie terwijl de definitieve verkiezingsuitslag er nog niet was, bewijst hoe overtuigd ze zijn van hun macht. Hun komende regeringsperiode is blijkbaar goed voorbereid. Het onderzoek dat Lijst 30 naar de verkiezingsfraude doet, laat zien waartoe de machthebbers in staat zijn. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Of dacht u dat het toeval is dat Forum voor Democratie en Vrij en Sociaal Nederland in de aanloop naar de verkiezingen een interne scheuring hadden?

Kaag/Rutte

De nieuwe regering Kaag/Rutte zal worden afgerekend op drie spilpunten.
Blijkbaar moet alles op alles worden gezet om iedere Nederlander gevaccineerd te krijgen. De machthebbers hebben een dodelijk en experimenteel vaccin in petto, dat nog meer gepromoot moet worden door de lokale regering. De farmaceutische industrie wint hiermee miljarden. Dat is leuk monopoly-geld voor de eigenaren die van gekkigheid niet meer weten wat ze met hun miljarden moeten doen.

Daarnaast staat er een wereldwijde reset gepland, waardoor ieder niet-elite lid al zijn bezittingen zal verliezen en iedereen uiteindelijk zijn hand moet ophouden voor een uitkering, dat nu opeens basisloon mag heten.
(VN agenda 21/30)

En hun derde opdracht is de onderdrukking van de bevolking, die nog niet is geveld door de jaarlijkse terugkerende vaccinaties. Nederland wordt omgebouwd tot een groot concentratiekamp, waar je alleen nog in en uit mag met een vaccinatiepas.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: