WHO insider blaast alarm over Gates en GAVI – Frontnieuws

who-insider-blaast-alarm-over-gates-en-gavi-–-frontnieuws

19-03-21 08:15:00,

Oké mensen, vandaag staat jullie een echte traktatie te wachten. We hebben veel van de stukken al eerder gepresenteerd, maar dit zal helpen ze in het juiste perspectief te plaatsen. Dat is de fase waarin we ons nu bevinden. We hebben de feiten, we moeten alleen nog begrijpen wat ze betekenen en ze op de juiste manier interpreteren.

Dit is echt een belangrijk artikel. Het katalyseerde mijn begrip van wat er in hemelsnaam aan de hand is. De feiten liggen voor de hand; de totale reactie op de wereldwijde pandemie werd mogelijk gemaakt door de Wereldgezondheidsorganisatie. Hun aanbevelingen werden door vrijwel elke regering op aarde opgevolgd, bericht Dr. Joseph Mercola.

Niemand zal dit feit betwisten. het volgende datapunt is: wie controleert de WHO? Sommigen zullen dit betwisten, maar het bewijs is vrij duidelijk en solide. Het is Bill Gates, die de grootste financier van de WHO werd toen de toenmalige president Trump vorig jaar de Amerikaanse steun stopte.

Wat heeft Gates te winnen bij het controleren van de WHO? Wat dacht u van de beste investering die hij ooit heeft gedaan, met vele tientallen miljarden dollars die via zijn “non-profit” GAVI Vaccine Alliance lopen? De maniakale onderdrukking en censuur van elk goedkoop natuurlijk alternatief voor Covid-19 is nu volkomen logisch.

Deze natuurlijke therapieën, vernevelde waterstofperoxide is het beste voorbeeld, zouden een serieuze concurrentie vormen voor de vaccins. Als iedereen wist dat deze remedies gemakkelijk verkrijgbaar, zeer effectief en praktisch gratis waren, wie zou dan zijn leven riskeren voor een vaccin? Vrijwel niemand. Het is allemaal heel logisch.

Met dat kader, geniet van de informatie die ons team heeft verzameld dat dit algemene concept uitbreidt. Elke dag leggen we de stukjes van de puzzel in elkaar, en hoe meer stukjes we in elkaar passen, hoe sneller u het grotere plaatje zult zien. Meer volgt in de zeer nabije toekomst.

WHO-insider spreekt zich uit

In juli 2020 richtten vier Duitse advocaten de Duitse Corona Extra-Parlementaire Onderzoekscommissie (Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss1)2,3 op.

In de video hierboven (video is traag met ophalen, even geduld, svp, red.) interviewen de stichtende leden, onder leiding van Dr. Reiner Fuellmich,4,Astrid Stuckelberger, Ph.D., een WHO-insider, over wat zij ontdekte over Bill Gates en GAVI,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: