Blue Truth: Bezorgde agenten komen in opstand vanwege politiegeweld tegen burgers – Xandernieuws

blue-truth:-bezorgde-agenten-komen-in-opstand-vanwege-politiegeweld-tegen-burgers-–-xandernieuws

20-03-21 06:38:00,

DDR aan de Noordzee, Malieveld 14 maart 2021: Een man die allang op de grond lag kreeg alsnog talloze stokslagen en een hond op zich afgestuurd. (Afbeelding: social media).

—————————————————————————————————————————————-

‘Als een volk bang is voor de overheid, bang voor de politie, spreek je eigenlijk over tirannie’ – ‘Politie krijgt nieuwe ambtsinstructies om vuurwapens te gebruiken tegen demonstranten die geweld LIJKEN te gaan gebruiken’

—————————————————————————————————————————————–

Gisteren had Tom Zwitser (Blue Tiger) een uiterst belangwekkend gesprek met 4 agenten, die de moed hadden om zich uit te spreken tegen het schokkende politiegeweld tegen burgers in het afgelopen jaar. Zoals we al vaak hebben geschreven is het van cruciaal belang dat het verzet tegen de ‘Great Reset – Agenda 2030’ staatsgreep tegen onze vrijheid en democratie niet alleen van burgers, artsen en wetenschappers komt, maar dat ook wetshandhavers de kant van het volk kiezen. Nu de eerste agenten dit hebben aangedurfd, mogen we misschien dan toch nog hopen op een kentering? Vooral het afgelopen jaar is ons land door onze autoritaire bestuurders in razendsnel tempo in DDR aan de Noordzee veranderd.

Voormalig agent Abe Dijkstra, die diverse leidinggevende functies heeft gehad en teams heeft aangestuurd, en marechaussee in actieve dienst Melchior zitten aan tafel. Twee agenten (waarvan een met 20 jaar dienstverband) praten met vervormde stem mee via een videogesprek. Ze worden ‘Joëlla’ en ‘Sandra’ genoemd – niet hun echte namen, want ‘de reden daarvoor zal duidelijk zijn,’ aldus Zwitser. Als je werkzaam bent of was bij de overheid, de gezondheidszorg of de media kun je in dit land niet meer zonder ingrijpende consequenties je mening geven of kritiek leveren.

Sinds de boerendemonstraties worden gewone burgers met honden, stokken, paarden, knuppels en waterkanonnen uit- en in elkaar geslagen. Dat gaat ook veel agenten niet in de koude kleren zitten; bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie spreken zich al tientallen van hen uit. Er wordt ook gewerkt aan een speciale website voor onder andere agenten en zorgmedewerkers, die vastlopen op hun werk.

‘Ik zie een heel andere overheid: Door angst is er totale controle’

Dijkstra: ‘Als mensen zien dat veel meer collega’s met hetzelfde probleem zitten, denken we dat veel meer mensen zich uit durven spreken. Door het groepsgebeuren is het nu zo dat als je zegt dat je twijfels hebt bij het beleid en geen zin hebt om mensen in elkaar te slaan,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: