Canadese vader weigert zijn dochter ‘hij’ te noemen – gevangenisstraf – Frontnieuws

canadese-vader-weigert-zijn-dochter-‘hij’-te-noemen-–-gevangenisstraf-–-frontnieuws

20-03-21 06:26:00, Robert Hoogland wil de geslachtsverandering van zijn minderjarige dochter tegenhouden. © YouTube/Privé
Robert Hoogland uit Surrey, British Columbia, Canada, is door de politie gearresteerd nadat hij bezwaar had gemaakt tegen de geslachtsverandering van zijn 15-jarige dochter, bericht de New York Post.

De achtergrond is dat Hoogland’s dochter zich meer als een jongen dan als een meisje begon te gedragen toen ze 11 jaar oud was. Met de steun van haar moeder, van wie haar vader gescheiden is, alsmede van een psycholoog en een endocrinoloog, werd besloten dat het meisje met hormoontherapie moest beginnen om een man in plaats van een vrouw te worden.

Robert Hoogland verzette zich tegen het besluit met het argument dat zijn dochter veel te jong was om aan een dergelijke procedure te worden onderworpen. Hij ging naar de rechter om tegen de beslissing in beroep te gaan – maar verloor.

In januari vorig jaar gelastte een rechtbank de vader om zijn dochter “zoon” te noemen en voornaamwoorden als “hij” en “hem” over haar te gebruiken. Weigeren om dat te doen, wordt gelijkgesteld met huiselijk geweld. De rechtbank heeft Robert Hoogland ook bevolen te zwijgen over de transseksualiteit van zijn dochter.

Maar Hoogland weigert. Hij is openlijk blijven spreken over zijn strijd om de geslachtsverandering van zijn dochter tegen te houden en heeft verschillende interviews gegeven aan diverse media. Hij vindt het verkeerd dat zulke jonge kinderen worden aangemoedigd om onomkeerbare lichaamsprocedures te ondergaan.

“Zij hebben een waanbeeld geschapen, en zij dwingen de ouders in dit waanbeeld te leven”, heeft hij volgens The Post Millenial gezegd.

“Wat gebeurt er als de zeepbel barst en de waan ophoudt? Ze kan nooit meer een meisje zijn in het gezonde lichaam dat ze had moeten hebben. Kinderen weten niet beter. Welke 13-jarige vraagt zich af of hij in de toekomst een gezin en kinderen zal hebben?”

Voor zijn weigering te zwijgen over de geslachtsverandering van zijn dochter, is Robert Hoogland nu gearresteerd. Naar verluidt riskeert hij tot vijf jaar gevangenisstraf voor zijn verzet tegen de LGBTQ-sekte.

Schokkende video: 9-jarig meisje wordt gedwongen te trouwen met een 60-jarige moslim

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: