ECB zet volgende stap naar onvermijdelijke vernietiging van de euro en uw koopkracht – Xandernieuws

ecb-zet-volgende-stap-naar-onvermijdelijke-vernietiging-van-de-euro-en-uw-koopkracht-–-xandernieuws

21-03-21 06:35:00,

—————————————————————————————————————————————–

Komende financiële megacrisis zal worden aangegrepen voor definitief doordrukken communistische ‘Great Reset’

—————————————————————————————————————————————–

Terwijl de focus van zowel overheid als media nog altijd vrijwel geheel is gericht op corona, vinden er op de achtergrond uitermate zorgelijke ontwikkelingen in de EU plaats, die waarschijnlijk al op de korte tot middellange termijn zeer ingrijpende gevolgen voor onze welvaart en koopkracht zullen hebben. De ECB gaat de komende maanden toch weer meer overheidsschuld opkopen, omdat de rente op staatsobligaties weer is gaan stijgen. Ook het feitelijk technisch reeds failliete bankensysteem is door de gefabriceerde corona crisis in nog grotere problemen terecht gekomen. ‘Het enige dat de Europese Commissie nog bij elkaar houdt is de magische geldboom genaamd de ECB,’ schrijft analist Alasdair Macleod. Als u ooit twee lessen hebt opgelet bij het vak economie, behoort u te weten waar zo’n ‘geldboom’ altijd onvermijdelijk toe leidt: ‘Dit is een in de maak zijnde horror show.’

De EUSSR is in politiek en financieel opzicht een voldongen feit

Critici omschrijven de Europese Unie vaak spottend als de EUSSR, en daar is zeker anno 2021 niets van overdreven – integendeel. Politiek functioneert de EU al geruime tijd precies zoals de voormalige Sovjet Unie: het Politburo, een ongekozen clubje bureaucraten genaamd de Europese Commissie, bepaalt het beleid, en geeft zijn ‘wensen’ (= bevelen) te kennen aan de Europese Raad van regeringsleiders, die er voor de vorm over debatteren, en deze orders vervolgens meenemen naar hun eigen – enkel in naam nog onafhankelijke – landen, waar de tot ‘jaknikkers’ gereduceerde parlementen er eigenlijk altijd automatisch een stempel van goedkeuring op zetten.

Om de schijn van een Europese democratie op te houden heeft de EU zelf ook een ‘parlement’, waarvan alle leden torenhoge salarissen, bonussen en pensioenen krijgen voor het meespelen in dit grote toneelstuk, en het blijven zwijgen over het feit dat ze in realiteit niets, maar dan ook echt helemaal niets in de melk te brokkelen hebben. De enige keer dat dit parlement ooit ‘macht’ leek te hebben was toen het een Europese Commissie naar huis stuurde, maar dat was – zeker achteraf – hoogstwaarschijnlijk gewoon in scène gezet, omdat juist in die tijd het Europese publiek wakker begon te worden voor de ‘socialistische’ (in de zin van Marxistische) aard en opzet van de EU.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: