Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’ – Xandernieuws

aartsbisschop-vigano-noemt-great-reset-de-oprichting-van-‘het-rijk-van-de-antichrist’-–-xandernieuws

22-03-21 10:24:00,

Paus Franciscus is volgens aartsbisschop Viganò de spirituele leider van de nieuwe universele globalistische religie, die in zijn ogen niets anders dan ‘een duivelse cultus’ is.

—————————————————————————————————————————————–

De ‘Deep State’ en de ‘Deep Church’ werken volgens de aartsbisschop hand in hand aan oprichting antichristelijk wereldrijk – Nauwe samenwerking Vaticaan met China ‘een schandelijk verraad van de missie van de Kerk’

—————————————————————————————————————————————–

De ‘Great Reset – Build Back Better’ agenda zoals die nu over het Westen wordt uitgerold komt volgens aartsbisschop Carlo Maria Viganò op niets minder meer dan de ‘oprichting van het koninkrijk van de Antichrist.’ De afgelopen maanden sprak Viganò, een van de felste tegenstanders van paus Franciscus, zich al vaker in krachtige termen uit over wat er onder het mom van een het bestrijden van een virus gedaan wordt. Zo noemde hij de kolossale verkiezingsfraude in de VS een ‘aanval van de duisternis op de mensheid‘, en schreef hij in het najaar van 2020 een brief aan Donald Trump waarin hij de president waarschuwde dat de Great Reset een ‘wereldwijd complot tegen de mensheid en tegen God‘ is.

Het interview werd begin januari gepubliceerd in het katholieke blad Crisis Magazine, en was overgenomen van Amerika’s meest beluisterde podcast ‘War Room’ van Steve Bannon.

Franciscus ‘spirituele leider van universele globalistische religie’

De aartsbisschop sprak onder meer over de centrale rol die China volgens hem vervuld in de wereldwijde ‘Deep State’. China wil zijn economische macht over de wereld uitbreiden, en in eigen land ondertussen ‘de Maoïstische tirannie herstellen. Daar is de opheffing van religies (vooral de Katholieke) voor nodig. Die worden vervangen door de religie van de Staat, die veel gemeen heeft met de universele globalistische religie, waar Bergoglio (paus Franciscus) de spirituele leider van is.’

Viganò noemt paus Franciscus consequent bij zijn echte naam, aangezien hij hem niet als echte paus erkent. Benedictus zou door de ‘Deep Church’ zijn afgezet en vervangen door de Jezuïet Bergoglio, en daarbij de rechtstreekse hulp hebben gekregen van de regering Obama. Dat complot werd aangetoond door WikiLeaks, dat de gehackte emails van Hillary Clinton en John Podesta*, de voormalige stafchef van haar man Bill en later ook kortstondig adviseur van Obama,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: