Globaal lockdown-beleid in naam van een pandemie: een scenario “gepland” door de Rockefeller Foundation en Global Business Network – Frontnieuws

globaal-lockdown-beleid-in-naam-van-een-pandemie:-een-scenario-“gepland”-door-de-rockefeller-foundation-en-global-business-network-–-frontnieuws

22-03-21 09:53:00,

Wat als het globale lockdown-beleid in naam van de bestrijding van een pandemie een van tevoren beschreven scenario zou volgen? Een “samenzweerderige” visie, zo te zeggen? Laten we naar de feiten kijken.

Onderzoeksjournalist Harry Vox had in 2014 al een document van de Rockefeller Foundation in een video gepresenteerd. Dit verslag, dat alleen in het Engels beschikbaar is, dateert van … 2010 en is getiteld Scenarios for the Future of Technology and International Development, bericht Unser Mitteleuropa.

Vanaf bladzijde 18 van dit verslag worden lockdowns besproken als een methode van overheidscontrole. En het ontwikkelt een scenario gebaseerd op een pandemie!

Rockefeller-rapport uit 2013 voorspelt isolement en geen fysiek contact

Dit rapport, in 2010 gepubliceerd door de Rockefeller Foundation, is geschreven door het Global Business Network, wiens missie scenarioplanning is. In tegenstelling tot prognoses, die trends uit het verleden en het heden extrapoleren om de toekomst te voorspellen, is scenarioplanning een interactief proces over de krachten in de contextuele omgeving die verandering aansturen, waarbij meerdere perspectieven worden gebruikt om deze krachten te identificeren en te interpreteren, en wordt een langetermijnperspectief gebruikt.

Global Business Network werd in 1987 opgericht in Berkeley, Californië, en verdween in januari 2013 na te zijn overgenomen door Deloitte, een multinationaal financieel en strategisch adviesbureau dat in 2020 een recordomzet van 47,6 miljard dollar had en het op twee na grootste particuliere bedrijf in de Verenigde Staten werd, volgens Forbes.

In 2005 nam Deloitte Beijing Pan-China CPA over en werd daarmee het grootste accountantskantoor in China.

In 2009 is Deloitte begonnen met het inhuren van voormalige medewerkers van de Central Intelligence Agency (CIA) voor zijn Deloitte Intelligence-divisie.

In 2011 nam Deloitte DOMANI Sustainability Consulting en ClearCarbon Consulting over om zijn dienstenaanbod op het gebied van duurzaamheid uit te breiden.

In november 2012 nam Deloitte Recombinant Data Corporation over, een softwarebedrijf voor datawarehousing en klinische informatie, en lanceerde Recombinant by Deloitte.

In 2014 richtte Deloitte Rubix op, een blockchain-adviesbureau. In 2016 lanceerde Deloitte Canada een bitcoin-automaat.

In 2020 kreeg Deloitte een no-bid contract van 44 miljoen dollar in de VS om de website te bouwen voor het beheer van de planning,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: