Israëli’s roepen de wereld op te stoppen met verplichte COVID-injecties nu rechtszaak wordt aangespannen bij het Internationaal Strafhof wegens schending van de Neurenberg-code – Frontnieuws

israeli’s-roepen-de-wereld-op-te-stoppen-met-verplichte-covid-injecties-nu-rechtszaak-wordt-aangespannen-bij-het-internationaal-strafhof-wegens-schending-van-de-neurenberg-code-–-frontnieuws

22-03-21 10:20:00, De hele wereld kijkt met afgrijzen toe hoe Israël in een menselijk laboratorium is veranderd sinds de Israëlische regering een deal heeft gesloten met Pfizer om de hele bevolking in te spuiten met hun experimentele Covid-19 injecties, die nu verplicht worden gesteld als voorwaarde om deel te nemen aan de samenleving.

Frontnieuws meldde vorige week dat een groep Israëlische artsen, advocaten, campagnevoerders en bezorgde burgers de diensten hebben ingehuurd van de in Tel Aviv gevestigde firma A. Suchovolsky & Co. Law om een strafklacht in te dienen bij het Internationaal Strafhof in Den Haag, waarin wordt gesteld dat de verplichte vaccinatiewetten een schending zijn van de Code van Neurenberg.

Israël werd een van de eerste naties ter wereld die de Covid-19 vaccins verplicht stelden, en die een Covid-paspoortsysteem invoerden waardoor personen alleen aan de samenleving konden deelnemen – met inbegrip van de handelssector – nadat zij het vaccin hadden ontvangen en waren goedgekeurd om tot het systeem toe te treden.

Nu klaagt een groep Israëliërs de regering Netanyahu aan voor het internationaal gerechtshof, en beweert dat Israël de Code van Neurenberg overtreedt door in wezen Israëliërs te onderwerpen aan een medisch experiment met de controversiële mRNA-vaccins.

De Anshe Ha-Emet (Mensen van de Waarheid) gemeenschap – bestaande uit Israëlische artsen, advocaten, campagnevoerders en bezorgde burgers – diende een klacht in bij de aanklager van het ICC in Den Haag, waarbij zij de regering beschuldigde van het uitvoeren van een nationaal “medisch experiment” zonder eerst “geïnformeerde toestemming” te vragen.

Toen de hoofden van het Ministerie van Volksgezondheid alsmede de premier het vaccin in Israël presenteerden en begonnen met de vaccinatie van Israëlische ingezetenen, werden de gevaccineerden niet geïnformeerd, dat zij in feite deelnemen aan een medisch experiment en dat hun toestemming hiervoor vereist is volgens de Code van Neurenberg,” stelt de aanklacht van Anshe Ha-Emet.

Het in Tel Aviv gevestigde bedrijf A. Suchovolsky & Co. Law stelt dat premier Benjamin Netanyahu’s overeenkomst met Pfizer en Netanyahu’s eigen bekentenis duidelijk maken dat Israël’s warp-speed vaccinatiecampagne “inderdaad een medisch experiment is en dat dit de essentie was van de overeenkomst, schrijft Jules Gomes op Church Militant.

De klacht is nu aanvaard door het Internationaal Strafhof (ICC), en zal in behandeling worden genomen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: