Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt” – Frontnieuws

israelische-rabbi-chananya-weissman’s-31-redenen-waarom-hij-het-‘vaccin’-niet-neemt-–-“het-hele-ding-stinkt”-–-frontnieuws

22-03-21 10:32:00, Foto ter illustratie
1 Het is geen vaccin. Een vaccin zorgt per definitie voor immuniteit tegen een ziekte. Dit vaccin verschaft geen immuniteit voor iets. In het beste geval vermindert het alleen de kans op een ernstig ziekteverloop van een virus als men het oploopt. Het is dus een medische behandeling, geen vaccin. Ik wil geen medische behandeling voor een ziekte die ik niet heb.

2 De farmaceutische bedrijven, de politici, de medische wereld en de media hebben de handen ineengeslagen om dit universeel een vaccin te noemen terwijl het dat niet is, met de bedoeling mensen te manipuleren zodat zij zich veiliger voelen over het ondergaan van een medische behandeling. Omdat zij misleidend bezig zijn, vertrouw ik hen niet en wil ik niets te maken hebben met hun medische behandeling, schrijft Chananya Weissman.

3 De veronderstelde voordelen van deze medische behandeling zijn minimaal en zouden in ieder geval niet lang duren. Het establishment erkent dit en heeft het al over extra injecties en steeds meer nieuwe “vaccins” die regelmatig nodig zouden zijn. Ik weiger om van mijzelf een chronische patiënt te maken die regelmatig injecties met nieuwe farmaceutische producten krijgt, alleen maar om de kans te verkleinen om een ernstig geval van een virus te krijgen dat deze injecties niet eens voorkomen.

4 Ik kan mijn kansen om een ernstig geval van een virus te krijgen verminderen door mijn immuunsysteem op natuurlijke wijze te versterken. Mocht ik een virus oplopen, dan zijn er vitaminen en beproefde geneesmiddelen die geweldige resultaten hebben gehad bij het afweren van de ziekte, zonder de risico’s en de onbekendheid van deze medische behandeling.

5 Het establishment houdt vol dat deze medische behandeling veilig is. Zij kunnen dit onmogelijk weten omdat de langetermijneffecten volledig onbekend zijn en pas over vele jaren bekend zullen worden. Zij kunnen speculeren dat het veilig is, maar het is oneerlijk van hen om een dergelijke bewering te doen die onmogelijk bekend kan zijn. Omdat ze onoprecht zijn, vertrouw ik ze niet, en wil ik niets met hun behandeling te maken hebben.

6 De farmaceutische bedrijven zijn niet aansprakelijk als er iets misgaat, en kunnen niet aangeklaagd worden. Hetzelfde geldt voor de politici die deze behandeling stimuleren. Ik zal mezelf niet injecteren met een nieuw, experimenteel medisch hulpmiddel als de mensen erachter geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden als er iets misgaat.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: