Police for Freedom Nederland van start: politieagenten en veteranen staan op!

police-for-freedom-nederland-van-start:-politieagenten-en-veteranen-staan-op!

22-03-21 10:17:00,

Homepagina » Binnenland » Police for Freedom Nederland van start: politieagenten en veteranen staan op!

Foto: Wereldwijd coronaprotest, Amsterdam (Karen Eliot CC BY-SA 2.0)

in Binnenland
22 maart 2021 14:00

In Spanje demonstreren politieagenten al geruime tijd tegen de regering, de mondkapjesplicht en vaccins, en vóór vrijheid. De beweging waar zij deel van uitmaken, Police for Freedom, is inmiddels ook actief in andere landen, waaronder Nederland.

De Nederlandse tak van Police for Freedom wordt geleid door Dennis Spaanstra, die 30 jaar voor de politie en marechaussee heeft gewerkt. Hij was 15 jaar werkzaam bij de ME en als rechercheur moest hij moordzaken oplossen. Hij is nog altijd betrokken bij de organisatie.

Toen de financiële crisis uitbrak, kreeg Spaanstra het gevoel dat er iets niet klopte. Hij zag dat de corporaties steeds machtiger werden en dat de wereld in rap tempo veranderde. Tijdens de coronacrisis zag hij hoe vrijheden van ons werden afgenomen en hoe ons land veranderde in een totalitaire, marxistische staat.

Mars

De oud-ME’er was getuige van het politiegeweld bij demonstraties tegen de coronamaatregelen en zag een hele andere ME dan de organisatie waar hij voor werkte. Hij besloot contact op te nemen met oud-collega’s en die verbaasden zich ook over de beelden. Ze moesten er zelfs om huilen.

Spaanstra wil een mars organiseren met politieagenten en veteranen, met name de wat oudere mensen, die ‘doorhebben wat er gebeurt’. Hij wil daarnaast contact opnemen met de slachtoffers van het politiegeweld en hoopt dat zij willen meelopen in de mars, om een statement te maken. Politieagenten zij aan zij met slachtoffers.

10 april

Volgens de oud-diender zijn de maatregelen disproportioneel. “We hebben een avondklok, maar er is geen pest-achtige ziekte: er zijn geen verlaten dorpen en er liggen geen lijken in de straten,” zegt hij in onderstaande video tegen Henna Maria, die aan de wieg stond van Police for Freedom.

De eerste mars zou gepland staan op 10 april. Meer informatie volgt.

Vanaf 29:00 komt Dennis aan het woord:

[Police for Freedom]

4.8
86
stemmen

Beoordeel dit artikel

Vond je dit interessant?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: