‘Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’ – Xandernieuws

‘russische-tanks-rijden-oekraine-in;-kremlin-mobiliseert-complete-vloot’-–-xandernieuws

22-03-21 10:27:00,

Rusland mobiliseert grote aantal troepen, tanks, schepen en vliegtuigen om een eventuele aanval van Oekraïne/de NAVO te kunnen afslaan. Afbeelding: Op enkele minuten vliegen afstand van Oekraïne oefenen TU22-M3 bommenwerpers voor eventuele missies (3).

—————————————————————————————————————————————–

Laatste nieuws: Amerikaanse strategische bommenwerpers met kernwapens simuleren op dit moment boven Canada een eventuele aanval over de Noordpool op Rusland  – NAVO is ‘toevallig’ met grote militaire- en marine oefening in en rond Zwarte Zee bezig – 13 Russische oorlogsbodems in Oostelijke Middellandse Zee en 4 in het Kanaal, op schootsafstand van Londen, Parijs, Brussel en Den Haag

—————————————————————————————————————————————–

Gaan de Westerse oorlogsmenners in Washington, Brussel, Berlijn en ook Den Haag na jaren van desinformatie, propaganda, provocaties en het steunen van Oekraïense oorlogsoperaties tegen weerloze Russische burgers dan toch hun zin krijgen? Volgens nog niet bevestigde berichten zijn Russische tanks de grens met Oost Oekraïne overgestoken, nadat de Russisch sprekende regio’s Donetsk en Luhansk, die zichzelf onafhankelijk van Oekraïne hebben verklaard, het Kremlin om bescherming hebben gevraagd tegen het Oekraïense leger, dat de afgelopen twee weken weer grote aantallen troepen en materieel naar de opstandige ‘republiekjes’ stuurde. Tevens zou Rusland zijn complete vloot in de Middellandse Zee , Zwarte Zee en Baltische Zee hebben gemobiliseerd. Mocht dit bericht worden bevestigd, dan betekent dit dat het Kremlin na jaren van terughoudendheid een rode lijn trekt, en daadwerkelijk een oorlog verwacht.

Het lijkt erop dat Rusland niet werkeloos zal blijven toekijken hoe de bevolking in Luhansk en Donetsk opnieuw weerloos blijft tegen mogelijke nieuwe beschietingen en bombardementen door het Oekraïnse leger. Het regime in Kiev probeerde de afgelopen jaren ettelijk malen om een oorlog met Rusland te ontketenen, in de hoop – en vermoedelijk ook met de verzekering – dat het Westen dan militair te hulp zou schieten, waardoor de wereld op het randje van WO-3 zou worden gebracht.

‘Toevallige’ NAVO oefening in de buurt

De provocaties van het Oekraïense leger lijken dan ook niet uit de lucht te zijn gevallen, maar vallen precies samen met een grote NAVO oefening met marineschepen, vliegtuigen en zo’n 28.000 manschappen in en rond de Zwarte Zee. Zij staan ‘toevallig’ klaar om het Oekraïense leger bij te staan zodra de Westerse mainstream media de misleidende propaganda zullen verspreiden dat Rusland ‘de aanval op Oekraïne heeft geopend’,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: