De dodelijkste pandemieën ter wereld volgens hun impact op de bevolking – COVID’s rangschikking zal u verbazen – Frontnieuws

de-dodelijkste-pandemieen-ter-wereld-volgens-hun-impact-op-de-bevolking-–-covid’s-rangschikking-zal-u-verbazen-–-frontnieuws

23-03-21 02:09:00,

Na een jaar van het Covid-19 virus en de chaos die het over de hele wereld veroorzaakte, hebben we nu een beter beeld van hoe dodelijk het Coronavirus was in vergelijking met andere grote pandemieën in het verleden.

En, het komt niet eens in de buurt.

Klik voor groot. Afbeelding via Carmen Ang, Visual Capitalist.

The Visual Capitalist stelde vorig jaar ook een illustratie samen over de geschiedenis van pandemieën

Volgens het aantal globale sterfgevallen was het Coronavirus destijds een van de kleinste pandemieën in de moderne geschiedenis. Sindsdien zijn de aantallen voor het Coronavirus gestegen, maar ze zijn nog steeds niet te vergelijken met de grote pandemieën uit het verleden, bericht The Gateway Pundit.

Afbeelding via Nicholas LePan, Visual Capitalist.

Belangrijk om weten: de gewone griep is bijna van de aardbodem verdwenen, waardoor epidemioloog Knut Wittkowski verklaarde dat “griep grotendeels is omgedoopt tot Covid-19”.

Moderna’s topwetenschapper over mRNA-technologie in COVID injecties: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: