En zo staan veteranen en medici voorop..!!

en-zo-staan-veteranen-en-medici-voorop.!!

23-03-21 02:17:00,

Het is voor veel mensen een steeds krankzinniger situatie aan het worden. Vooral onder het kopje ‘DISPROPORTIONEEL’, worden maatregelen over onze maatschappij ‘uitgestort’, die schade toebrengen aan mens, economie en maatschappij. Schade die vele, vele malen groter is dan de schade die ontstaat door de vermeende ‘pandemie’. En natuurlijk, zoals ook een erudiete huisarts in onderstaande video het meldt, is er wel dégelijk wat aan de hand. Maar om nou zoveel schade te veroorzaken, om andere schade te voorkomen, is compleet krankzinnig voor velen.

Andere worden vaak gedreven door bewust of onbewust gevoelde angst, die het accepteren van deze disproportionele maatregelen toelaat. Vrijheidsbeperking in ruil voor ‘angstvermindering’… Dezelfde angst die er ook voor zorgt, dat perfect gezonde mensen, zich massaal laten inenten; daarbij hun immuunsysteem een bevret van onvermogen opspeldend. Immers, 99% van de mensen die Covid krijgen, worden ZELF beter.. Maar goed, terug naar deze demonstratie:

Het gaat dus om de demonstratie, gericht tegen de disproportionele Corona- maatregelen, die plaats vond op het Museumplein in Amsterdam, zaterdag 20 maart jl. Deze demonstraties vonden wereldwijd plaats en deze in Amsterdam werd gesteund door Veteranen en ex-militairen, specifiek om politiegeweld te voorkomen.

Ook was er veel zorgpersoneel en waren er enkele artsen. Verschillende interviews met militairen en letterlijk spetterende beelden van confrontaties met de politie. De regenboog hing op het veld terwijl de waterkanonnen mensen omver spoten…

Met dank aan onze ‘serieuze clown’, Tilasmi Frigge van De Ommekeer, die deze docu maakte. Ook hij werd opgepakt, zoals je in de video zult kunnen zien. 

 

(Let op! Aanbieding geldig t/m 23 maart) ‘Elektro-Smog’ is eigenlijk een verzamelnaam voor vormen van elektromagnetische straling. Laag frequente magnetische (veld)stralingen, laag frequente elektrische straling en hoog frequente elektromagnetische straling vallen hieronder. Hoog frequente straling, die door steeds meer apparaten om ons heen wordt afgegeven, is voor veel mensen een bekend en vaak voelbaar gevaar. Zoals de ‘handige’ WiFi waarop computers en allerhande smart-apparaten functioneren, maar ook alle mobiele netwerken. Zoals ’t 5G netwerk. Weinigen weten echter, dat ook laag frequente elektro-magneet(veld)stralingen een invloed heeft op ieder mens. Deze lange golflengte-stralingen, komen we tegen op alle plekken waar elektriciteit wordt gebruikt of getransformeerd. Denk aan de intensiteit waarmee een transformatorhuisje of elektriciteitsmasten kunnen ‘zoemen’. Wij vonden een praktische manier om straling te kunnen meten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: