Florida: minder doden zónder lockdown. ‘Ik had gelijk!’

florida:-minder-doden-zonder-lockdown.-‘ik-had-gelijk!’

23-03-21 07:13:00,

Homepagina » Buitenland » Florida: minder doden zónder lockdown. ‘Ik had gelijk!’

Foto: Gouverneur van Florida Ron DeSantis (CC0)

in Buitenland
23 maart 2021 19:00

Florida kende geen mondkapjesplicht, de stranden zijn nooit gesloten en sinds september gaan kinderen gewoon naar school. Toch stierven er minder mensen aan corona dan het Amerikaanse gemiddelde, schrijft Die Welt. Je kunt er in vrijheid leven en de economie bloeit.

De Republikeinse gouverneur van de Sunshine State, Ron DeSantis, werd naar eigen zeggen hard aangevallen door de linkse media en onder druk gezet door de Democraten. Hij hield vast aan zijn beleid en concludeert nu: “Ik had gelijk.”

Trots

Politicus Henk Krol schrijft op Twitter dat DeSantis trots kan zijn. Eerder merkte hij al op dat Florida en Californië diametraal reageren als het gaat over coronamaatregelen. “Californië kent een lockdown, in Florida is alles open. Disneyland is op slot, Disney World draait door. De coronacijfers verschillen niet significant, de economische cijfers wel,” aldus Krol.

Journalist Eric van de Beek reageert: “Hoor je uiteraard nooit iets over in de Nederlandse MSM. Of misschien binnenkort wel, nu Henk Krol er melding van heeft gemaakt.”

Florida kende geen mondkapjesplicht, de stranden zijn nooit gesloten en sinds september gaan kinderen gewoon naar school. Toch stierven er minder mensen aan corona dan het Amerikaanse gemiddelde. Mensen zijn vrij en de economie bloeit.
Gouverneur Ron DeSantis kan trots zijn. pic.twitter.com/ztqo6Azgkk

— Henk Krol (@HenkKrol) March 23, 2021

Amerika kent gemiddeld 1.689 doden per miljoen inwoners, New Jersey en New York dik boven de 2.500. Florida ‘slechts’ 1.527. pic.twitter.com/d1ry6Scukq

— Henk Krol (@HenkKrol) March 23, 2021

4.9
26
stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

© Copyright (c) NineForNews.nl

Lees meer over:
Californië coronamaatregelen DeSantis Florida Henk Krol

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: