Hier zijn de bewijzen dat de verkiezingen doorgestoken Kaag zijn!

hier-zijn-de-bewijzen-dat-de-verkiezingen-doorgestoken-kaag-zijn!

23-03-21 10:55:00,

Kan het zijn dat Nederland een bananenrepubliek geworden is, waar de overheid sjoemelt met de stemmen van het volk? Voor veel Nederlanders klinkt het onwaarschijnlijk. ‘Dit is Amerika niet!’ zeggen sommigen verontwaardigd. Daarmee doelen ze op de verkiezingsfraude die onlangs plaatsvond in Amerika. 

Voor zij die nog niet op de hoogte zijn, even een samenvatting: diverse landen werkten samen om Donald Trump te vervangen door Joe Biden. Trump moest van het toneel verdwijnen, omdat hij het voornaamste obstakel was voor het vestigen van een wereldstaat. Joe Biden daarentegen ondersteunt het plan om een Nieuwe Wereldorde te realiseren, dus hij moest absoluut president worden.

Deze verkiezingsfraude in Amerika werd uitgebreid aangetoond, door diverse generaals, kolonels en veiligheidsspecialisten van het Amerikaanse leger. Ook Amerika’s bekendste advocaat Sidney Powell presenteerde een enorme hoeveelheid onweerlegbaar bewijs.

Uit Italie kwamen verklaringen onder eed, onthuld door de top advocaat van het Hooggerechtshof. Daarin verklaarden betrokkenen grote aantallen stemmen van Trump naar Biden gewisseld te hebben, gebruik makend van militaire software en satellieten. Zie onderstaande video:

Tenslotte werd een documentaire samengesteld door de miljonair Mike Lindell, die opdracht had gegeven aan deskundigen om alles tot op het bot uit te zoeken. Zijn bewijsvoering is eveneens indrukwekkend, zie video:

Ondanks de overweldigende bewijzen voor de diefstal van de verkiezingen werd er tot op heden nog niets mee gedaan, vanweg de verregaande corruptie in de justitie van Amerika. De bewijzen gaan echter niet weg en de verwachting is dan ook dat Donald Trump uiteindelijk als rechtmatige president zal worden uitgeroepen.

Dit muisje heeft dus nog een staart…

Grootschalige stemfraude
in Nederland?

Maar goed, dat is Amerika, het wilde westen, het land van de indianen en de cowboys. Hier in het nuchtere Nederland bestaat zoiets niet… toch? Dat is helaas een misverstand. Het is belangrijk om te begrijpen welke fundamentele veranderingen onze wereld de laatste jaren heeft doorgemaakt. Landsgrenzen bestaan voor het grootste deel enkel nog als uiterlijke schijn. In werkelijkheid wordt er al tientallen jaren hard gewerkt aan het wegvagen van de identiteit en eigenheid van individuele landen. De Europese Unie, de Verenigde Naties, de Wereldbank, het World Economic Forum en vele andere globalistische organisaties kijken allang niet meer naar afzonderlijke landen. 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: