Via ademvrij naar keuzevrij bijmij voor mensen zonder test of prik – De Lange Mars Plus

via-ademvrij-naar-keuzevrij-bijmij-voor-mensen-zonder-test-of-prik-–-de-lange-mars-plus

23-03-21 02:19:00,

Olaf Weller gaat na zijn initiatief voor mondkapvrij winkelen en uitgaan nog een stap verder. Hij richt zich op mensen die zonder test of vaccin willen leven, werken en wonen. Daarvoor start hij een actie waarmee hij 100.000 deelnemers hoopt te krijgen. Dit zijn eigenlijk stappen naar een parallelle samenleving. Wie doet mee?

November

Op 6 november meldt Olaf Weller op Facebook:

“Lieve mensen, ik heb zojuist een website gemaakt om vraag en aanbod samen te brengen van mensen die zonder mondkapje willen leven.”

In korte tijd sluiten meer dan 500 aanbieders zich aan bij dit frisse idee van Olaf. Dat aantal is ondertussen gegroeid tot zo’n 1500.

Dit is een marktplaats voor het aanbieden van diensten aan mensen die vrij willen ademen tijdens het afnemen van jouw diensten en die graag je hele gezicht zien wanneer jij jouw werk doet. Bij deze ondernemers kan het nog op een menselijke manier en is het mogelijk om naar elkaar te glimlachen en een praatje te maken.

Met andere woorden een website die een verademing is voor mensen die absoluut niet belemmerd willen worden door de aanblik van mondkapjes.

Aanbieders en klanten kunnen terecht in de categorieën Gezondheid, Eten en Drinken, Wellness en Verzorging, Kinderen, Klussen en Reparaties en Sport en Bewegen.

Voor publieke binnenruimtes en contactberoepen is een mondmasker verplicht. Weller zegt hierop:”Bij de deelnemers ben je zonder mondkap met een onzichtbare beperking welkom en hoef je niet een vragenlijst in te vullen of word je de deur gewezen. Wij hebben daarvoor juist begrip.”

Bezoek de website AdemVrijBijMij

Welkom zonder test of vaccin

Als vervolg op ‘ademvrij’ heeft Olaf Weller het initiatief genomen voor een platform dat ervoor moet gaan zorgen dat je zonder voorwaarden voor test of vaccin toch kunt gaan naar de (tand)arts, sportschool of kinderopvang.

Hij heeft het ambitieuze plan opgevat om voortaan actief op zoek te gaan naar aanbieders in de buurt en hij wil projecten starten zoals een voedselbos of een eigen school om in de vraag van de leden te voorzien.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: