Weer dode spreeuwen, 20 maart 2021.

weer-dode-spreeuwen,-20-maart-2021.

23-03-21 02:11:00,

20 maart 2021 lagen er dertig spreeuwenlijkjes op de weg van Beilen naar Spier en bij aankomst in Spier (Drenthe) bleken er ook nog twee op de kofferbak van de auto te liggen. Het leek wel een scene uit de horrorfilm, The Birds van Alfred Hitchcock. Ooggetuige: “De lucht was zwart van de spreeuwen, het was of ze zich bewust massaal op de auto stortten. Het leek wel een kamikazeactie.”

2018 Huygenspark Den Haag
In oktober 2018 werden honderden doden spreeuwen in het Huygenspark gevonden. Het aantal liep snel op tot meer dan 300. De spreeuwen hadden inwendige bloedingen ten gevolge van gescheurde levers en hadden bloedingen in het schedeldak. De wetenschappers zeggen dat de vogels met grote kracht ergens tegenaan zijn gebotst. Tegen de onzichtbare kunstmatige en steeds maar hogere elektromagnetische velden? Gebeurt dit ook bij de mensen? In Den Haag is het testen van 5G de oorzaak: https://stralingsleed.nl/blog/vogels-vallen-dood-neer-en-een-link-naar-elektromagnetische-velden/ Zijn de 5G masten rondom Spier eveneens de oorzaak en is dit weer zo moeilijk om dit openlijk toe te geven?

Sinds 2020 staan er werkzame 5G masten rondom Spier. Sinds 8-4-2020 (Midden Drenthe) en 18-9-2020 (Dwingeloo). Op de frequenties van:
-700 MHz;
-1400 MHz;
-2100 MHz.

Maar Spier ligt ook in het gebied van ASTRON (Netherlands Institute for Radio Astronomy). ASTRON is verantwoordelijk voor de operaties van de Westerbork Synthese Radio Telescoop met 14 schotels (WSRT) en de Low Frequency Array (LOFAR) die bestaat uit 100.000 kleine dipolen. Vanuit Dwingeloo (met Exloo als middelpunt) wordt het heelal afgespeurd naar nieuwe planeten. Om al die data te kunnen verwerken, beschikt Astron over superkrachtige computers.

Westerbork
In Westerbork is in 2019 de upgrade van één van de snelste en meest gevoelige radiotelescopen ter wereld voltooid. Onderzoeksleider Joeri van Leeuwen (ASTRON) zegt: “Door de bestaande radioschotel van Westerbork te hergebruiken, hebben we een enorm gevoelige telescoop. Die hebben we uitgerust met een hypermodern ontvangersysteem,  Apertif genaamd, en een gigantische supercomputer. Daarmee maken we 20.000 beelden per seconde van het heelal. “

Apertif techniek
Apertif ( (APERture Tile In Focus) is een waarnemingssysteem van de volgende generatie dat gebruikmaakt van focal plane array-technologie en is op de WSRT (Westerbork Synthese Radio Telescoop geïnstalleerd om het gezichtsveld en de onderzoekssnelheid aanzienlijk uit te breiden en nieuwe,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: