Apocalypscrimineel Bill Gates gaat door met zijn voornemen om de zon te blokkeren door een ‘krijtbom’ 20 km boven de aardatmosfeer te exploderen – Frontnieuws

apocalypscrimineel-bill-gates-gaat-door-met-zijn-voornemen-om-de-zon-te-blokkeren-door-een-‘krijtbom’-20-km-boven-de-aardatmosfeer-te-exploderen-–-frontnieuws

24-03-21 09:25:00,

De gevaarlijke gek Bill Gates wil miljoenen tonnen krijtkalk in de stratosfeer spuiten om het zonlicht te weerkaatsen en de vermeende opwarming van de aarde af te remmen – maar critici vrezen dat het rampzalig kan zijn.

Kan Bill Gates nog kwaadaardiger, nog waanzinniger of nog vervelender worden? Dat kan hij zeker. Wacht maar tot hij ‘dingen gaat bouwen’ op zijn kwart miljoen hectare landbouwgrond, zal dat niet leuk zijn? Wacht maar tot hij iedereen dwingt om zijn in het lab gekweekt nepvlees te eten, lekker! Wacht maar tot hij de zon blokkeert met een 12 ton wegende krijtbom, wacht… wat?

Het idee is sinds het begin zwaar bekritiseerd, projectleider Frank Keutsch noemde de noodzaak van deze schaal van geo-engineering zelfs ‘angstaanjagend’.

Het doel van de missie, gesponsord door Bill Gates, is dat het krijt een deel van de zonnestralen afbuigt, ze tegenhoudt en de planeet afkoelt.

De eerste test van een project om miljoenen tonnen kalk in de stratosfeer te spuiten, in een poging om de zon te dimmen en de aarde af te koelen, zou in juni kunnen plaatsvinden. Deskundigen van de Harvard Universiteit zullen het systeem testen door een grote ballon 12 mijl boven de Zweedse stad Kiruna te laten zweven en 2 kg krijtstof in de stratosfeer te laten vallen, bericht de Daily Mail.

Het doel van de missie van naar schatting 3 miljoen dollar, die wordt gesteund door miljardair Bill Gates, is om het krijt een deel van de straling van de zon te laten afbuigen, te voorkomen dat deze het oppervlak raakt en de planeet af te koelen. Het idee is sinds het begin zwaar bekritiseerd; projectleider Frank Keutsch noemde de noodzaak van deze schaal van geo-engineering zelfs “angstaanjagend”.

En deskundigen hebben gewaarschuwd dat de ongebruikelijke techniek desastreus kan zijn voor weersystemen op manieren die niemand kan voorspellen. De testmissie, die wordt gesteund door een reeks particuliere donoren waaronder Gates, wordt gelanceerd vanuit Zweden omdat zij tegen het einde van deze zomer een lancering kunnen aanbieden.

De testballon zal 600 kg wetenschappelijke apparatuur 12 mijl boven het oppervlak van de poolstad laten opstijgen en als alles goed gaat, zal ongeveer 2 kg stof vrijkomen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: