Canadese arts: het is de pandemie van de oligarchen – Frontnieuws

canadese-arts:-het-is-de-pandemie-van-de-oligarchen-–-frontnieuws

24-03-21 03:07:00, © prostooleh / Freepik
De Canadese arts Dr. Mark Trozzi, zelf traumachirurg en docent aan twee universiteiten, heeft de veelgeroemde PCR-test onder de loep genomen en komt tot de conclusie: de test is niet alleen manipuleerbaar, hij wordt ook gemanipuleerd en gebruikt om belastinggeld af te romen, om de immense schuldenbergen te decimeren en om de maatschappij radicaal te herstructureren.

De PCR-test is nu in veel landen verplicht voor binnenkomst, en in Oostenrijk wordt hij verplicht voorgeschreven voor talrijke beroepsgroepen, soms meerdere malen per week. Maar in Wuhan, China, werd 92 procent van bijna 10 miljoen inwoners afgelopen voorjaar getest. Er was geen enkel symptomatisch geval en slechts 300 symptoomvrije geïnfecteerden – en geen enkele positieve test in een totaal van 1.174 naaste contacten van de symptoomvrije geïnfecteerden, kortom, de Covid-19 studie onder bijna tien miljoen mensen vond geen bewijs van asymptomatische verspreiding.

Sjoemelen met behulp van de angst-knuppel

Dr. Trozzi bevestigt een soortgelijke situatie, hoewel heel Noord-Amerika wordt voorgesteld als bron van de epidemie. Ook hier beschrijft de dokter de eerste weken van de pandemie als de rustigste tijd van zijn leven. In feite wordt met het zwaard van Damocles van de overbelaste intensive care-afdelingen als een akelige angst-knuppel gebruikt, bericht Wochenblick.

Enerzijds werken ziekenhuizen veelal als een winstgerichte naamloze vennootschap, dat wil zeggen dat ze geld moeten genereren. Daarvoor krijgen ze een staatssubsidie ​​voor het vrijhouden van bedden voor Coronapatiënten – die dan elders ontbreken, maar geld stroomt dan zonder enige prestatie binnen.

Anderzijds worden de intensive care-afdelingen niet volledig benut, maar wordt alleen het aantal bedden verminderd. Statistisch gezien is niet meer dan de helft van de bedden op de intensive care bezet vanwege Corona, maar slechts ongeveer 40% van de sowieso reeds bezette intensive care-bedden. Dus 60 procent van de ICU bedden zijn bezet door totaal verschillende ziektes.

Bedenkelijke adviseurs zetten aan tot harde restricties

Het lijkt dus meer om het narratief te gaan dan om de waarheid. De massale vrijheidsbeperkingen zijn niet op feiten gebaseerd. Ze lijken eerder een communistisch-achtige greep naar de macht. Waarom was bijvoorbeeld het hoofd van de WHO, de Ethiopische bioloog Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus een strijder voor het Marxistische Volksbevrijdingsfront van Tigray,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: