De beer is los! – CommonSenseTV

de-beer-is-los!-–-commonsensetv

24-03-21 11:05:00,

De beer is los!

Door ing. Vicki Van Lommel op vrijdag 19 Maart 2021

Onder de globalistische leiding van Kaag stevenen we af op een samenleving waarin mensen met het grootste Pavlov-effect de meeste social credits scoren terwijl het moreel kompas overboord is gegooid, uitlopend op collectieve zelfmoord

Nu Nederland heeft gestemd, ligt een coalitie van VVD, D66, CDA en Partij van de Arbeid voor de hand. RutteKaagHoekstra en Ploumen zijn namelijk kind aan huis bij het World Economic Forum (WEF). Nu de pandemie volgens de CEO WEF, Klaus Schwab, “a rare but narrow window of opportunity” representeert om de gehele wereld te resetten, moet de vaart erin blijven om binnen 10 jaar Nederland op te heffen, een ‘digital currency’ in te voeren en iedereen afhankelijk te maken van de globalistische overheid, zodat niemand noch enige vrijheid noch enige privacy overhoudt. Dat is het beoogde doel en de spelregels zijn nu helder dankzij D66 en VVD.

Spelregels 

De VVD lijkt immers wel erg uitgegleden met zijn potlood, dat ze zelfs een groot deel van de Groningse gemeenten blauw hebben gekleurd. Zoveel blauw is claimen dat Groningers die al jaar en dag mogen wegkwijnen in hun gescheurde huizen van de VVD en straks nog eens tegen hun wil in een kerncentrale in hun voortuin geschoven krijgen, nog massaal op deze partij zouden stemmen?! Dat er best nog veel mensen NPO kijken is één ding, maar de staatsomroep is in dit dossier heus niet nodig voor Groningers om te weten hoe ze gepiepeld w(e)(o)rden door onder andere de VVD-ers Rutte en Wiebes. Vanuit dat perspectief is het ook ongeloofwaardig dat ook de demissionaire partij D66 er zetels zou hebben bijgekregen. Een partij die afgelopen 4 jaar meegeholpen heeft aan de afbraak van Nederland en medeverantwoordelijk is voor het ‘Ongekend Onrecht’ dat mensen is aangedaan in de toeslagenaffaire. Deze mensen die nog steeds op een houtje mogen bijten, omdat de 30.000 euro van de Belastingdienst meteen vergezeld w(e)(o)rd(t) met een schuldvordering van diezelfde overheidsinstantie. Dat er ook in Nederland mensen zijn met een egocentrisch individualistisch bord voor de kop is één ding,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: