LEVEN ZONDER RISICO’S? EEN ILLUSIE – CommonSenseTV

leven-zonder-risico’s?-een-illusie-–-commonsensetv

24-03-21 11:26:00, Uitverkoren

Een maand terug bleek ik uitverkoren te zijn door het RIVM om mee te doen aan een bevolkingsonderzoek. Doel, verbetering van de volksgezondheid. Alles was volkomen milieu-incorrect verpakt in een plastic enveloppe, plastic insteekfolder en plastic retourenveloppe; RIV Milieu?! Dat infame RIVM vroeg me mee te doen aan een onderzoek naar darmkanker. Het antwoord daarop is uiteraard nee. Laat me uitleggen waarom.

Dood ga je toch

De angst om te sterven is zinloos om één simpele reden. Het is een van je twee zekerheden in het leven; je betaalt eindeloos belasting en je gaat dood. ‘De coronamaatregelen redden levens’, claimt het regime. Ze denken blijkbaar dat ze de Here zelve zijn. Die redt, naar men zegt, levens. Maar dat het regime levens redt, is onzin. Het sterven wordt slechts voor onbepaalde tijd uitgesteld want dood ga je toch. En bosjes mensen sterven eerder als gevolg van de coronamaatregelen. Zo kost elk levensjaar verlenging in de zorg 10 levensjaren verkorting elders.

Dat wil je niet krijgen

Bijna iedereen zegt dat ze oud willen worden. Maar dat is maar een halve waarheid. Ze bedoelen dat ze gezond oud willen worden. Helaas komt ouderdom onvermijdelijk met gebreken.

Een van mijn ouders zit een semi-open penitentiaire inrichting voor behoeftige ouderen. Nappies roepen over corona: ‘Dat wil je niet krijgen!’ Overigens, nappies zijn crimineel naïeve volgelingen van de mondluier-doctrine. Nappie is het Engelse woord voor luier, vandaar. Ik zou al die nappies willen adviseren om eens in zo’n in zo’n inrichting te gaan kijken. Wanneer ze corona overleven komen daar uiteindelijk terecht. Een greep wat hen te wachten staat:

  • Parkinsons, verwachting in 2025 zo’n 75.000 patiënten in Nederland alleen al;
  • Alzheimer, een op de drie vrouwen op leeftijd krijgt het. Niks erg want je weet het toch niet meer;
  • Artrose, dat is slijtage van het kraakbeen in gewichten zoals bijvoorbeeld heupen of knieën. Naar men zegt erg pijnlijk en een operatie is op die leeftijd niet zonder risico’s. Verwachting 2030: 70.000 per jaar;
  • Hartproblemen zoals angina pectoris (hartkramp), hartinfarct, hartfalen (verminderde pompwerking), hartritmestoornissen, trombose;
  • Depressie, schattingen liggen uiteen maar zijn schrikbarend hoog: meer dan 65% van de ouderen. Daar word je echt vrolijk van;
  • Problemen met horen en zien;
  • Spierverzwakking (atrofie) treft iedereen die ouder wordt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: