AstraZeneca “kan bijwerkingen veroorzaken”, maar is “veilig en effectief” | Stichting Vaccin Vrij

astrazeneca-“kan-bijwerkingen-veroorzaken”,-maar-is-“veilig-en-effectief”-|-stichting-vaccin-vrij

25-03-21 10:23:00,

Zowel het vaccin als het bedrijf AstraZeneca zijn keer op keer in opspraak, maar dat is geen probleem, want een reclame campagne gaat het imago van dit vaccin opvijzelen. Het is veilige en effectief, veilig en effectief, veilige en effectief, wat er ook gebeurt veilig en effectief…

Oorzaak van bijwerking ontdekt

 
De oorzaak van bijwerkingen is niet het vaccin – zoals u misschien zou verwachten – maar ligt kennelijk toch altijd weer aan het lichaam dat iets doet wat niet OK is. Maar geen probleem, daar zijn weer medicijnen of andere medische behandelingen voor.

Op 21-03-21 bericht de Volkskrant: ‘Oorzaak van bijwerking AstraZeneca-vaccin ontdekt, behandeling goed mogelijk’

“Bloedexperts hebben ontdekt waarom het AstraZeneca-vaccin in zeldzame gevallen een ernstige stoornis in de bloedstolling veroorzaakt. Er blijkt sprake van een extreme reactie van het immuunsysteem waardoor antistoffen worden aangemaakt tegen de eigen bloedplaatjes. Het goede nieuws is dat de aandoening valt op te sporen en te behandelen.” – Volkskrant1

 
Hoezo is dat “goed nieuws”? De ziekte Covid-19 zélf valt goed te behandelen… op verschillende manieren, die hun succes in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. De meeste mensen hebben trouwens helemaal geen behandeling nodig, hun eigen immuunsysteem kan het prima oplossen. Er zijn jonge mensen onnodig overleden aan een experimenteel vaccin waarvan blijkt dat het een ernstige bloedstollingsstoornis kan veroorzaken. Maar we kunnen de bijwerkingen “opsporen en behandelen” dus dat is geen probleem? De logica wordt steeds krommer.

“Artsen nu weten wat ze moeten doen bij een patiënt met het ziektebeeld. ‘Het medicijn van eerste keus bij problemen met bloedstolling, de bloedverdunner heparine, moet bij hen nu juist niet worden gebruikt, daar worden ze alleen maar zieker van.’  De experts adviseren om patiënten een infuus te geven met immunoglobulinen, waarmee het afweersysteem weer in balans wordt gebracht.”

 
Als de slachtoffers het geluk hebben dat ze niet een medicijn krijgen waar ze alleen maar zieker van worden, dan moet het infuus met immunoglobulinen2 (antilichamen van een donor) het afweersysteem in balans brengen. Wat als het lichaam ze afstoot?

De onderdrukte behandelingsmogelijkheden van Covid-19

 

Covid-19 is in een vroeg en zelfs nog in een laat stadium prima te behandelen. De meest bekendste medicijnen zijn Invermectine en Hydroxychloroquine.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: