Brainwash-politiemensen als mind-control-wapens..?

brainwash-politiemensen-als-mind-control-wapens.?

25-03-21 08:32:00, x
X Brainwash-politiemensen als mind-control-wapens..?

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Afbeelding uit het boek: ‘A Secret Society History of the Civil War’ (University of Illinois Press) Depiction of an initiation ceremony of the Knights of the Golden Circle.

Een jaar of wat geleden raakte ik aan de ‘chat’ met een politieagent uit Amsterdam. We hadden elkaar getroffen via een welbekende dating-app en hij leek bijzonder geïnteresseerd in mijn ‘spirituele’ kant en mijn kennis van het kwantumveld. Natuurlijk was ik daar van gecharmeerd, tot ik er achter kwam wat zijn ‘spirituele’ kant was. Hij vertelde mij dat hij in een soort sjamanistische opleiding zat. Bijzonder! Een politieagent uit Amsterdam die een sjamanistische opleiding volgt, hoe is het mogelijk? Het was dan ook niet echt een sjamanistische opleiding, maar zo noemde hij het, omdat hij mij niet kon vertellen welke training hij werkelijk kreeg natuurlijk.

Het was een training met verschillende levels en rangen. Ik was gelukkig niet van gisteren en vroeg door, want hier wilde ik het fijne van weten. Wie gaf die training? Hoe was hij bij die training terecht gekomen? Waar kreeg hij die training? Wat leerde hij daar zoal? Het bleek dat hij voor deze ‘opleiding’ gerekruteerd was door een collega, iemand bij de politie dus. Deze had hem voorgesteld bij de ‘trainer’.

Een oppersjamaan bij de politie? Het bleef moeilijk om er een duidelijk verhaal van te maken. Hij wrong zich in allerlei bochten alsof hij iets te verbergen had. Maar hij vond mij ook wel weer leuk genoeg om niet af te haken. Dus gaf hij me een voorbeeld van wat hij zoal leerde tijdens de training. Hij leerde daar om gedachten in iemands hoofd te brengen. Pardon? Kun je me dat eens uitleggen?

Dus gaf hij me een voorbeeld van wat hij zoal leerde tijdens de training. Hij leerde daar om gedachten in iemands hoofd te brengen.

Hij begon me uit te leggen hoe het werkte en hoe ze dat gebruikten tijdens het werk. Ik wist meteen dat het foute boel was. Ja natuurlijk kun je gedachten in iemands hoofd planten, zo ver was ik wel, maar dat je dat buiten vrije wil om tegen mensen gebruikt ?! En dat tijdens politiewerk ?? Hij gebruikte het ook in zijn privéleven, zo zei hij.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: