De ontslagbrief van een politieagent – CommonSenseTV

de-ontslagbrief-van-een-politieagent-–-commonsensetv

25-03-21 11:38:00, Wanneer een politieman een oprechte ontslagbrief als deze schrijft dan laat dat zien dat we in een verwrongen en gebroken samenleving leven

De goede politieagenten staan zwaar onder druk. Zij zijn de enigen die tussen de monsters en de bevolking staan.

Dit is één van de vele politieagenten uit Groot-Brittannië die het niet meer zien zitten om bij de politie te werken.

Laat onze politiemensen en ook onze militairen dit eens goed lezen en laten we met zijn allen eens heel goed na gaan denken. We zien hetzelfde in Nederland gebeuren.

De politie speelt een cruciale rol in deze crisis. Gaan ze zo door dan draait het uit op heel veel ellende. Vreedzame burgers worden vogelvrij verklaard en het zal absoluut uitdraaien op geweld. Heel veel geweld. We zullen een politieapparaat krijgen dat ver van de burgers staat en vooral opereert met ongeleide onaanspreekbare agressieve projectielen die zichzelf niet in de hand hebben en alles behalve professioneel zijn en voor de burgers opkomen.

Zij die nu nog iets kunnen doen die moeten dat nu doen. Kom naar buiten.

Een politieman uit Groot-Brittannië schreef deze ontslagbrief op 15 maart:

Ik ben al twintig jaar agent. Ik ga weg. Ik ben er klaar mee.

Ik ben klaar met dubbelzinnige leugenaars en verdraaiers van de waarheid in het Parlement die de politie hebben vernietigd om hun eigen carrière te bevorderen. Ik ben klaar met die charlatans. Hun gedrag sloopt de samenleving, haar waarden en de toekomst opeet. Ik ben klaar met het totale gebrek aan gevolgen van hun corruptie.

Ik ben klaar met de dubbelhartige leugenaars en twisters van waarheid in de media en ‘journalistiek’ met hun gedraai, leugens, verkeerde voorstelling van zaken en halve waarheden. Ik ben klaar met hun 24-uurs nieuws, hun Twitter-echokamers, hun stapelbare tactieken en agenda’s om het volgende grote verhaal te verzinnen of de levensduur van het oude te verlengen. Ik ben klaar met hun misselijkmakende voorwendsel dat ze op een kruistocht zijn om de wereld een betere plek te maken.

Ik ben klaar met de sociaal bijtende belangengroepen die bovenaan de ladder van slachtofferrol willen staan ​​en bereid zijn om de wereld en iedereen anders dan hen in brand te steken, om ervoor te zorgen dat ze boven ieder ander worden gehoord.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: