Hoppa! Bescherm uw kinderen én uzelf tegen PCR testen – CommonSenseTV

hoppa!-bescherm-uw-kinderen-en-uzelf-tegen-pcr-testen-–-commonsensetv

25-03-21 11:12:00,

DELEN MAG 🙂

Wordt ook lid van onze Facebook-groepen:

Hoppa369

KIJKEN

(Wanneer u de link aanklikt, vervolgens 5 seconden wachten en de onderste ‘GET LINK’-button drukken. Dan komt er een nieuw venster, deze direct sluiten. In het oude venster schakelt u direct door naar het bestand).

In dit artikel staan 12 vertaalde ‘NON-CONSENT’ documenten voor ouders welke zich bezorgd maken over het veelvuldig testen van kinderen op scholen en binnen andere instanties.

Middels dit contract verplicht u (juridisch gezien) de school of organisatie garant te staan voor ALLE uitvloeiende schade door testen en vaccinaties.

Voor de mensen welke zich niet bewust zijn van wat PCR-testen precies zijn, PCR test is een test die gebruikt wordt voor het vinden van voornamelijk afbraakstoffen van virussen.

In dit geval gebruikt men de PCR test om Covid op te sporen. De wattenstaafjes stopt men diep in uw neusholte zodat er slijm aan de staaf komt.

Dit slijm wordt vervolgens onderzocht op sporen van (afbraak-)stoffen (Corona).

Over de PCR test zelf valt veel te vertellen. Wat bijvoorbeeld?

De uitvinder van de test geeft zelf te kennen in een interview dat deze test NIET bedoeld is voor het opsporen van virussen.

video

De PCR test kan wél gebruikt worden, maar geeft hij aan dat de test beter te gebruiken is voor het kopiëren van DNA.

Ook het Engelse tijdschrift The Lancet gaf middels officiële wegen aan dat de test NIET geschikt is om in te zetten in de huidige pandemie.

Hier kunt u de originele paper inzien.

(Wanneer u de link aanklikt, vervolgens 5 seconden wachten en de onderste ‘GET LINK’-button drukken. Dan komt er een nieuw venster, deze direct sluiten. In het oude venster schakelt u direct door naar het bestand).

Het Nederlands Huisartsen Genootschap heeft ook bevestigd dat de PCR test NIET geschikt is voor het vaststellen van Corona. Wél voor het achteraf vaststellen ervan (zie grafiek).

Links naar ‘NON-CONSENT’ Word/PDF-documenten staan onderaan de post.

LET OP: de dik gedrukte woorden dienen vervangen te worden!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: