https://commonsensetv.nl/verontrustende-boodschap-inzake-vaccins/

https://commonsensetv.nl/verontrustende-boodschap-inzake-vaccins/

25-03-21 04:00:00,

Op CommonSenseTV is al veel geschreven en gepubliceerd over de experimentele mRNA spuiten die ze zowat de hele wereldpopulatie op regelmatige basis willen toedienen. Bijwerking en zelfs overlijdens na toediening worden gebagatelliseerd, verhuld of genegeerd. En dat door een stelletje machthebbers die beweren het allemaal voor uw bestwil en gezondheid te doen.

“Het is allemaal uitvoerig getest en veilig bevonden”, zo wordt langs officiële weg vermeld. Wie dieper spit in de beschikbare gegevens komt er al snel achter dat die stelling héééél erg kort door de bocht is. In werkelijkheid is het nauwelijks getest en versneld toegelaten voor gebruik.

Overheidsgezinde en broodetende ‘wetenschappers’ doen hun uiterste best om te verkondigen dat het heel erg noodzakelijk is dat iedereen ‘gevaccineerd’ wordt. De uitleg is wat schimmig. De spuit gaat u niet beschermen tegen covid, gaat er niet voor zorgen dat u niet meer besmet kan raken en gaat er ook niet voor zorgen dat u anderen niet meer kan besmetten. De hoogste verwachting die we mogen koesteren is dat het de symptomen van covid wat verminderd. Maar aangezien de meeste mensen geen covid oplopen en de mensen die wel covid oplopen veelal nauwelijks klachten hebben, is dat natuurlijk een boterzachte claim. Het effect van deze spuiten op de kwetsbare groep is vooraf nauwelijks getest en mogen we nu als een medisch experiment aanschouwen. CSTV heeft al regelmatig bericht dat het experiment niet altijd even succesvol verloopt.

Maar nu aandacht voor deze wetenschapper:

Op diverse nieuwssites circuleert een document van Geert Vanden Bossche, PhD, DMV, die een noodkreet uitroept ten aanzien van de vaccinstrategie die wereldwijd gaande is.

Het volledige artikel van Vanden Bossche vindt u onderaan maar ik geef u alvast een korte samenvatting:

Vande Bossche waarschuwt dat een massavaccinatiecampagne te midden van een pandemie desastreus kan uitpakken

Zoals bacteriën immuun kunnen worden van antibiotica, kunnen virussen ook immuun worden voor de antistoffen van het vaccin. “Virale immuun ontsnapping” wordt dat genoemd. Het gevolg is dat de antistoffen niet meer hun defensieve werk kunnen doen tegen het gewijzigde virus. We hebben van nature een immuniteit meegekregen en in de loop van ons leven verwerven we ook immuniteit.

(niet door lockdowns en het vermijden van contact met andere mensen trouwens,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: