Morgellons? – Het mysterie van de wormpjes op de Covid-19 teststaafjes – Frontnieuws

morgellons?-–-het-mysterie-van-de-wormpjes-op-de-covid-19-teststaafjes-–-frontnieuws

25-03-21 08:25:00, De mysterieuze Morgellons ziekteverwekkers blijken een mengsel te zijn van verschillende levensvormen, voornamelijk schimmels en microparasieten. Zij vertonen fysieke kenmerken gedragingen en reacties die vergelijkbaar zijn met die van protozoa, algen, schimmels, luizen, motten, vliegen, springstaarten, vlooien, en wormen…

Berichtgeving en video’s via PolitikStube.

Optimale leefomstandigheden voor Morgellons

Vochtige gebieden, zoals ogen, mond, neus- binnenkant worden bij voorkeur gekoloniseerd door Morgellons. Daar waar men snel zweet – b.v. oksels, nek, hoofd, rug, verschijnen ze ook bij voorkeur. Zij stellen een hoge vochtigheid en lagere temperaturen op prijs – zoals het geval is bij de schurftmijt of bacteriële/schimmelachtige levensvormen.

Vanaf ongeveer 12-16 graden omgevingstemperatuur wordt infectie in het algemeen gevaarlijk voor de mens. Temperaturen van 30-45 graden, die de mens nog net kan verdragen, zijn geen probleem voor Morgellons, zelfs niet gedurende langere perioden, dankzij hun chitine-achtige beschermlaag.

Morgellons zijn ook bestand tegen hoge temperaturen, bijvoorbeeld 90 graden voor wasgoed, gedurende ongeveer 30-50 minuten zonder schade. Wanneer zich extreme temperaturen of omstandigheden voordoen die ongunstig zijn voor hun leven en zij geen manier kunnen vinden om in de menselijke huid te ontsnappen, bekleden de Morgellons-organismen zich steeds meer met hun eigen slijm, dat zij snel verharden als chitine, zodat het hen beschermt….

Hier is nog een video:

Bewering: PCR teststaafjes kunnen “stervormige microdevices” bevatten die stiekem de “vaccin weifelaars” vaccineren

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: