Nieuw en belangrijk initiatief: ‘Moederhart – onze kinderen, onze keuze’ | Stichting Vaccin Vrij

nieuw-en-belangrijk-initiatief:-‘moederhart-–-onze-kinderen,-onze-keuze’-|-stichting-vaccin-vrij

25-03-21 10:21:00,

Graag wil ik u wijzen op de recentelijk opgezette organisatie: ‘Moederhart’
 

“Namens een grote groep moeders en voor alle kinderen in Nederland luiden wij de noodklok.
 
De recent aangescherpte coronamaatregelen op scholen, waaronder een nieuw test-, quarantaine- en mogelijk vaccinatiebeleid, zullen de levens van onze kinderen aanhoudend verder ontwrichten. Met mogelijk onherstelbare, ernstige schade tot gevolg.
 
Moederhart staat voor:
 
• een kindvriendelijke samenleving zonder test- en vaccinatiedwang
 
• meer inspraak van ouders bij totstandkoming beleid op scholen en opvang
 
• een open dialoog zonder vrees of vooroordelen over en weer
 
• onze vrijheid, onze keuze, vrij van discriminatie.”

 
Ga alstublieft kijken op deze site – en hou hem in de gaten, want de ontwikkelingen gaan snel.

Er is een prachtige voorbeeld brief die u kunt downloaden en versturen naar bij het onderwijs betrokken personen.

Een deel uit de brief over de feitelijke situatie in het kort

Voor wie van de noodzaak van onze oproep nog niet overtuigd is, geven we een aantal feiten. Zo heeft de verslechtering van thuissituaties tijdens de lockdowns geleid tot een grote toename in de verwaarlozing en mishandeling van kinderen. Geschat wordt op basis van meldingen dat bijna 40.000 kinderen hier het slachtoffer van zijn. Daarnaast is er inmiddels sprake van grote leerachterstanden. Onderwijsminister Arie Slob voorspelde dat zeer veel leerlingen zullen doubleren, waarbij de gedane arbeid in eenzaamheid en onder hoogspanning ook nog eens voor niets lijkt te zijn geweest.
 
Uit onderzoek blijkt dat het dragen van mondkapjes bij kinderen tot ernstige lichamelijke en psychische klachten kan leiden, zoals ademnood, verhoogde hartslag, hoofdpijn en huidproblemen. Over de afstandsregels wordt gerapporteerd dat die tot communicatieproblemen en ook psychische “verwijdering van de ander” leiden. Ook maken kinderen melding van angstige en depressieve gevoelens. Er is over de hele linie een ongekende groei van geestelijke nood. Ook de GGD meldt een toename van zelfmoordgedachten en eetstoornissen. De voorspelling is dat een miljoen kinderen binnen afzienbare tijd geestelijke hulp nodig zal hebben. Dit is de prijs die kinderen en jongeren van de overheid moeten betalen ter bestrijding van een virus waar zij geen noemenswaardige last van hebben.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: