Drie weken na totale opening in Texas: dalende aantallen gevallen, nauwelijks gebruik van ziekenhuizen – Frontnieuws

drie-weken-na-totale-opening-in-texas:-dalende-aantallen-gevallen,-nauwelijks-gebruik-van-ziekenhuizen-–-frontnieuws

26-03-21 08:57:00, Texas gouverneur Greg Abbott in februari (Foto:Imago/ZUMAWire) © xBobxDaemmrichx
Sinds begin maart is alles open in Texas – de zogenaamde pandemie is daar zo goed als voorbij. Geen sluitingen, geen contactbeperkingen – en zelfs de mondkapjesplicht bestaat niet meer. In de Europese mainstream media wordt er vrijwel met geen woord over gerept, hier luistert men eerder naar panieksociopaten en lockdowliefhebbende-experts, en kan men zich laten intimideren door schokkende beelden uit Brazilië. De manipulatie van het publiek blijft vlot verlopen in wat weldra de zesde lockdown-maand in Duitsland zal zijn.

Sinds dagen kan men in de Duitse media opnieuw het rampenorkest uit Brazilië volgen, waar de variant P.1 daar verantwoordelijk zou zijn voor ware bergen lijken in de omgeving van Manaus en het Amazonebekken. De overbelasting van de Braziliaanse gezondheidszorg wordt wellustig overdreven met foto’s van vers versierde massagraven (vraag: kende een van de verslaggevende journalisten eigenlijk de situatie van dit gezondheidszorgsysteem vóór Corona?), net zoals de dagelijkse 3.000 Covid-doden worden gemeld zonder verdere informatie over werkelijke doodsoorzaken, eerdere ziekten en leeftijd. Dejà vú: we zijn terug in de vroege zomer van 2020, zo lijkt het – behalve dat alles wat toen in de VS Trump werd verweten, nu één op één wordt toegepast op haatfiguur Jair Bolsonaro en Brazilië, bericht Jouwatch.

Als de media het deze keer maar niet zo bij het verkeerde eind hebben als toen: zoals bekend heeft de “ignorant”, “ontkenner”, “bagatelliserende” Trump, op het moment dat de Duitsers over hem schuimbekten, uiteindelijk gezorgd voor een voldoende en snelle aanvoer van vaccins – en zijn volk met succes uit de Coronacrisis geleid, lang voordat Joe Biden aantrad, terwijl in Duitsland het sterven pas echt begon, dankzij een ronduit crimineel incompetente en inactieve Duitse regering.

Het succesverhaal van de Coronacrisis in de VS dankzij Trump omvat ook de huidige situatie in Texas, die – om goede redenen – in dit land volledig wordt doodgezwegen, in tegenstelling tot het vermeende gruwelnieuws uit Brazilië. En er is een reden voor dit stilzwijgen: wat zich sinds 5 maart in Texas afspeelt is een absolute sensatie en zou er noodzakelijkerwijs toe moeten leiden dat in Duitsland (en elders) ALLES ONMIDDELLIJK MOET WORDEN GECANCELD, dat de lockdown onmiddellijk moet worden beëindigd en dat alle Corona-restricties moeten worden teruggedraaid.

Moedige soloactie van een gouverneur met signaaleffect

Op dat ogenblik besloot de gouverneur van Texas,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: