Een wereld vol toeval. Wat een ¨Wondere Wereld¨ Deel II – CommonSenseTV

een-wereld-vol-toeval.-wat-een-¨wondere-wereld¨-deel-ii-–-commonsensetv

26-03-21 08:45:00, Eenmaal aan serie reeksen begonnen, schijnen ze interesanter maar ook steeds duisterder te worden.
Groeiende lijst met moorden op COVID-19-onderzoekers

De recente dood van de Russische wetenschapper, Alexander ‘Sasha’ Kagansky, draagt ​​bij aan de groeiende lijst van mensen die betrokken zijn bij coronavirusonderzoek en vielen onder mysterieuze omstandigheden om het leven.

Alexander Kagansky werkte aan een COVID-19-vaccin voordat hij naar verluidt werd neergestoken en uit het raam van zijn flat op de 14e verdieping werd gegooid.

Hieronder zal ik nog vijf gevallen opnoemen van mensen die betrokken waren bij COVID-19-onderzoek of nauw verband hielden met de gebeurtenissen sinds de pandemie, en die ofwel zijn vermoord of onder mysterieuze omstandigheden dood zijn aangetroffen:

2. Canadese wetenschapper Frank Plummer

Begin februari werd de beroemde wetenschapper Frank Plummer, die een Saudi SARS Coronavirus-monster ontving en werkte aan het Coronavirus (HIV) -vaccin in het Canadese laboratorium in Winnipeg, vermoord in Kenia, kort nadat in het onderzoek van GreatGameIndia was onthuld dat Frank Plummer de sleutel was tot een Chinese Biologische spionagezaak in Winnipeg’s National Microbiology Laboratory.

Het was vanuit dit Canadese laboratorium dat het coronavirus werd gesmokkeld door Chinese Biowarfare-agenten en bewapend in Wuhan.

3. PROFESSOR BING LIU, UNIVERSITEIT VAN PITTSBURGH

In mei werd professor Bing Liu van de Universiteit van Pittsburgh, die aan de vooravond stond van een doorbraak in de wetenschappelijke kennis van het nieuwe coronavirus, doodgeschoten.

Hij werd gevonden in zijn herenhuis met schotwonden aan het hoofd, nek, romp en ledematen.

“Bing stond op het punt zeer belangrijke bevindingen te doen om de cellulaire mechanismen te begrijpen die ten grondslag liggen aan SARS-CoV-2-infectie en de cellulaire basis van de volgende complicaties”, aldus zijn collega’s van de afdeling Computationele en Systeembiologie van de universiteit.

4. GITA RAMJEE, EEN HIV-WETENSCHAPPER

Gita Ramjee, een hiv-wetenschapper, stierf aan het coronavirus toen ze in maart in Londen was om een ​​lezing te houden. Bij haar terugkeer in Zuid-Afrika voelde ze zich onwel en werd ze in het ziekenhuis opgenomen.

Haar specialisatie in onderzoek naar hiv-preventie en -behandeling leidde haar tot de uitbreiding van fase I door middel van fase III klinische onderzoeken naar hiv-preventie en -behandeling in het grotere gebied van Durban als hoofdonderzoeker van de Clinical Trials Unit.

5. BESTUURDER DIE CORONAVIRUS-MONSTERS VERVOERDE,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: