Feit: Bill Gates financiert en beïnvloedt bijna elk instituut dat het ‘globale pandemie’ narratief aanwakkert – Frontnieuws

feit:-bill-gates-financiert-en-beinvloedt-bijna-elk-instituut-dat-het-‘globale-pandemie’-narratief-aanwakkert-–-frontnieuws

26-03-21 07:50:00,

Of het nu gaat om royale subsidies voor het Imperial College in Londen, de London School of Hygiene, of het Amerikaanse Center for Disease Control (CDC), of Anthony Fauci’s National Institutes of Health (NIH), The Wellcome Trust, GAVI the Vaccine Alliance, Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), het World Economic Forum en de Wereldgezondheidsorganisatie – er is één gemene deler achter de schermen die al deze instellingen financiert en invloed en controle uitoefent over al deze instellingen die vanaf de eerste dag van de crisis het narratief van de “globale pandemie” hebben aangezwengeld.

Het antwoord: de Bill en Melinda Gates Stichting.

De beruchte monopolist en zijn vrouw beweren dat zij alleen de wereld willen redden van allerlei dodelijke virussen, maar is dat werkelijk hun ware motivatie? Zorgt hun extreme rijkdom voor een gevaarlijk niveau van macht en invloed over de “globale volksgezondheid” (een term die nu synoniem is met massavaccinaties, farmaceutische distributie en bevolkingscontrole)?

Sinds de eerste dag van de crisis, en terwijl de halve wereld gedwongen werd tot lockdown vanwege een vermeend ‘nieuw’ Coronavirus, is Bill Gates non-stop te zien geweest op de mainstream media en YouTube, pleitend voor nog draconischer lockdowns, bedrijfssluitingen, schoolsluitingen, verplichte mondkapjes, en eisend dat het publiek zich schikt naar een ongekende massale vaccinatiecampagne, en ook aandringend op het accepteren van nieuwe digitale ID-vaccinpaspoorten om het verkeer van de ‘ongevaccineerden’ te beperken en om de wereldbevolking te volgen en te traceren.

Op dit punt is het ronduit belachelijk om te beweren dat deze man niet de drijvende kracht is achter een globale agenda.

Bekijk deze korte compilatie:

Video’s en berichtgeving via 21stcenturywire.

In oktober 2019, vlak voor de Covid-19 uitbraak – in een van de grootste toevalligheden in de wereldgeschiedenis, hebben Bill Gates en andere machtige belanghebbenden die momenteel de ‘globale pandemie’ beheren en ervan profiteren – een massale ‘table-top’ simulatie van een globale pandemie uitgevoerd, met een dodelijk Coronavirus. Het werd “Event 201” genoemd. Kijk:

Aangezien deze man zichzelf heeft gepositioneerd als de nummer één van het globale volksgezondheidsbeleid, zou hij zo snel mogelijk in een openbaar forum moeten worden ondervraagd over al zijn financiële belangen, alsmede zijn ideologische overtuigingen en belangen.

Kijk hoe Bill Gates zich ongemakkelijk voelt als hij wordt ondervraagd over de bijwerkingen van het vaccin

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: