Gebundelde feiten – voor iedereen! (door Ivo Sasek)

gebundelde-feiten-–-voor-iedereen!-(door-ivo-sasek)

26-03-21 07:52:00,

Gebundelde feiten – voor iedereen! (door Ivo Sasek)

26.03.2021

www.kla.tv/18400

Nederlandse Titel: „Gebundelde feiten – voor iedereen!” (door Ivo Sasek)

We beginnen vandaag met een kleine terugblik op een prognose die ik op 30 december 2020 deed in mijn „countdown-van-de-dood-toespraak“. We zijn nauwelijks 8 weken verder, en zie, wat gezegd werd begint zich reeds te vervullen. Waarover ging dat ook alweer?

„Toen Spanje gisteren nog zijn anti-vaccinatielijsten propageerde, haalde de Duitse minister van Volksgezondheid Spahn tegelijkertijd de krantenkoppen dat er “geen speciale rechten voor gevaccineerde mensen” zouden mogen zijn. Degenen die vertrouwd zijn met de taal van betekenisverdraaiing door de vrijmetselarij weten dus al met volle zekerheid dat binnenkort het tegendeel het geval zal zijn.”

https://www.kla.tv/17949 – De countdown van de dood loopt! Super geheime gegevens… AAN ALLEN! – door Ivo Sasek.

En zie, vandaag, op 25.02.2021, nog geen twee maanden later, wauwelt bondskanselier Sebastian Kurz in de Oostenrijkse en Zwitserse media al schaamteloos over een uniform vaccinatiepaspoort voor heel Europa, waarmee we weer vrijer kunnen reizen, zowel privé als zakelijk. Vrijer – dus nog lang niet vrij! Begrijp je dat? Als ik dat hoor, krijg ik meteen weer die benauwde brok in mijn keel. Maar luistert u meteen zelf naar Kurz, geciteerd door SRF1 uit zijn live interview met Bild: …

„Volgens de Oostenrijkse kanselier zou het vaccinatiepaspoort op dezelfde manier moeten werken als in Israël. Daar kunnen sinds het weekend gevaccineerden en personen die genezen zijn van een coronabesmetting het zogenaamde groene paspoort gebruiken om onder meer naar de sportclub te gaan, naar het theater te gaan of te overnachten in hotels.“ [SRF1 – 8 Uhr Nachrichten vom 25.2.2021]

Hoe klonk Spahn’s geruststellende uitspraak 2 maanden geleden? Juist: „Er mogen geen speciale rechten zijn voor gevaccineerden“. Je hoeft geen profeet te zijn om openlijk te verkondigen dat de politiek binnenkort precies het tegenovergestelde zal doen van wat zij tot nu toe uitdrukkelijk heeft ontkend. En zoals ik al zei – alles wat je moet doen is een beetje de taal van de vrijmetselaars kennen en je weet precies wat er komen gaat. Dus als ze roepen: „Geen speciale rechten voor gevaccineerden!” – dan betekent dat in gewone taal, zoals zojuist gehoord: “Vaccinatiepaspoort”, “Groen paspoort” net als in Israël. Als dit geen expliciete voorrechten zijn voor gevaccineerden, wat zijn het dan?
Nu kan iemand weer roepen en zeggen: „Maar deze uitzonderingsrechten werden niet door Spahn van Duitsland afgekondigd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: