Het ‘Pieter Omtzigt moet weg’-formatie-fakenews – Interessante Tijden

het-‘pieter-omtzigt-moet-weg’-formatie-fakenews-–-interessante-tijden

26-03-21 08:56:00,

Polder Pot, de Minister van Waarheid

Niets in de politiek gebeurt toevallig en als dat zo lijkt dan is dat zo gepland. Zo luidt een bekende slagzin, die je 1 op 1 kan overzetten naar het Formatie-fakenews over de tragische volksheld Pieter Omtzigt, die met al zijn voorkeursstemmen van een kabinetspositie zou worden uitgesloten.

Het ‘nieuws’ lijkt een klassieke Red Herring, een gemaakte hype die van het echte pijnpunt moet afleiden: hoe een premier die zijn ontslag aanbood en die het kleinwinkelbedrijf en de horeca kapot maakt, gewoon weer op het pluche belandt in Failed State NL.

De Pers installeert zich voor het wekelijks ritueel

Volksheld Omtzigt die failliet politiek systeem legitimiteit geeft
Een fotograaf van John de Mol (ANP) zou  Polder Pot, het totalitaire ministertje van Waarheid Kajsa Ollongren met haar open een bloot getoonde vergaderpunten hebben gefotografeerd, terwijl hij daar op positie klaar stond.

Vervolgens meldt de krant van Trilateral Commission-miljardair Thomas Leysen (De Telegraaf) wat op haar vergaderblaadje zou staan, iets in de trant van ‘Omtzigt andere positie’…Dus geen ministerpost.

Bekhouden, aldus Ollongren

Die vergaderblaadjes hield Polder Pot na het verlaten van de formatie open en bloot naar de fotograaf toe om 1 over negen.

Lachen gieren brullen met de gemuilkorfde pers en de Hofnar, door de VVD gehuurd

Texas heft lockdown en mondkapplicht op, andere staten volgen
Ze zou die formatie verlaten als formateur, omdat ze positief getest was voor de tot ‘corona’ omgedoopte griep (wij dienen te geloven dat Influenza plots niet meer bestaat).

  • Wie gelooft nu werkelijk dat Ollongren dus binnen in het Binnenhof zich laat testen, en tot haar grote schrik positief naar buiten komt.
  • Of dat ze positief was getest en vervolgens even naar het Binnenhof gaat om dat persoonlijk te komen melden, waarna ze weer weggaat, waarmee ze anderen zou kunnen ‘besmetten’ (wanneer je met PCR daadwerkelijk corona zou aantonen)

Wie het wekelijkse Binnenhof-mediaritueel kent via Binnenhof-Watcher Huig Plug weet al hoe zeer de Kartel-pers en hun Kartel-politici verstrengeld zijn. Ze hebben elkaar nodig. Wie zegt niet, dat de fotograaf is getipt..

Geaccrediteerde Persvogels

Belangrijker is dus om even rustig na te denken, met de wetenschap dat Kartelpers en Kartelpolitiek innig verstrengeld zijn op het Binnenhof.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: