Historische rechtszaak onthult dat er in 32 jaar GEEN veiligheidsonderzoek is gedaan naar vaccins, zoals de wet voorschrijft – Frontnieuws

historische-rechtszaak-onthult-dat-er-in-32-jaar-geen-veiligheidsonderzoek-is-gedaan-naar-vaccins,-zoals-de-wet-voorschrijft-–-frontnieuws

26-03-21 08:48:00,

De prominente advocaat voor vaccinatieschade, Robert F. Kennedy Jr., sloot zich aan bij Del Bigtree van het Informed Consent Action Network om de Amerikaanse overheid verantwoordelijk te stellen voor de veiligheid van vaccins.

In de jaren ’70 en ’80 kwamen er steeds meer medische rapporten over vaccinatiekwetsuren bij kinderen. De reacties waren mild tot ernstig en soms dodelijk. De reacties waren vaak het gevolg van een zeer reactief adjuvans van het vaccin dat ernstige allergische reacties, toevallen of auto-immuunziekten veroorzaakte. Het aantal kwetsuren door vaccins was zo groot dat het Amerikaanse Congres zich halverwege de jaren tachtig met de kwestie ging bezighouden.

Vaccinindustrie opereert boven de wet, moet verantwoordelijk worden gehouden

In 1986 ondertekende president Ronald Reagan de ‘National Childhood Vaccine Injury Act’. Deze wet bracht twee belangrijke juridische precedenten in beweging. Ten eerste werd een overheidsrechtbank voor vaccins opgericht om specifieke schadeclaims in verband met vaccins die aan bepaalde criteria voldeden te behandelen. Hierdoor kon de vaccinindustrie doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe en bestaande vaccins, zonder failliet te worden verklaard. Dit beschermde de vaccinindustrie ook tegen strafrechtelijke aansprakelijkheid voor doodslag en het veroorzaken van blijvende invaliditeit bij mensen. Deze immuniteitsclausule plaatste vaccinbedrijven boven de wet, waardoor de industrie zonder gevolgen mensen kon verwonden met ondoeltreffende producten. Sinds 1986 heeft deze rechtbank voor vaccins meer dan 4 miljard dollar uitgekeerd aan geselecteerde families die schade hebben geleden door vaccins, en elke maand komen daar nog miljoenen dollars aan schikkingen bij. Er is momenteel niet genoeg geld opzij gezet om alle slachtoffers van vaccinatieschade te compenseren, en elk jaar worden duizenden claims genegeerd.

Dit corrupte precedent bood de vaccinindustrie ook onbeperkte mogelijkheden om het vaccinatieschema voor kinderen uit te breiden, zoals aanbevolen door de Centers for Disease Control (CDC). Nadat de vaccinindustrie in 1986 wettelijke immuniteit had gekregen, werd het vaccinatieschema voor kinderen als gevolg daarvan steeds omvangrijker. Aangemoedigd om winst te maken, zette de vaccinindustrie de CDC onder druk om het aantal kindervaccinaties uit te breiden tot 56 of meer doses tegen de 21e eeuw. Terwijl de federale autoriteiten de afzonderlijke vaccins één voor één goedkeurden, bestudeerde geen enkele wetenschappelijke instantie of overheid het effect dat meervoudige en samengestelde vaccindoses hebben op zich ontwikkelende mensen.

De Amerikaanse regering liegt al meer dan drie decennia over de veiligheid van vaccins

Het tweede deel van de National Childhood Vaccine Injury Act was een nobeler aspect van de wet.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: