In gesprek met Frank Ruesink:”De waanzin stopt niet van zelf” – De Lange Mars Plus

in-gesprek-met-frank-ruesink:”de-waanzin-stopt-niet-van-zelf”-–-de-lange-mars-plus

26-03-21 04:39:00,

Ik voerde een inspirerend gesprek met Frank Ruesink. De vrijheidsinfluencer, social activist en schrijver vertelde over wat hem raakt, hem beweegt. Ook waar hij zijn vaak ontembare energie vandaan haalt. Frank voerde het afgelopen jaar de meest uiteenlopende acties van het huren van een vliegtuigje voor boven het PSV stadion tot aan een indrukwekkende wake op het Plein in Den Haag van een week geleden.

Hij wil het verlangen in mensen aanwakkeren om in een andere dan de huidige realiteit terecht te komen. Uitgebreid praat hij over het zieke systeem waarin we verstikt zitten. Ruesink gelooft in de kracht van de Nederlanders, in de beweging die zich het afgelopen weekeinde in Amsterdam van zich liet horen.

Ik vroeg hem nog eens stil te staan bij zijn verschillende acties. Hierover vertelt hij waar het zijn oorsprong vindt en wat het met hem doet. Hij ziet grootschalig machtsmisbruik, waarvoor hij wil dat de piramide omgedraaid wordt.  Frank deelt een paar van zijn toekomstplannen met ons, maar ook over het meest verschrikkelijke dat hem kan overkomen.

Als optimist ziet hij een ultieme kans om ‘Nee’ te zeggen met drie miljoen mensen tegen wat ons opgedrongen wordt.

Luister zelf maar!

DLMPlus · In gesprek met Frank Ruesink:”De waanzin stopt niet van zelf”

 

Rob Vellekoop, 26 maart 2021

Post Views: 103  » Lees verder

%d bloggers liken dit: