Open brief van aartsbisschop Viganò over Covid-19, het vaccin, en de Great Reset – Frontnieuws

open-brief-van-aartsbisschop-vigano-over-covid-19,-het-vaccin,-en-de-great-reset-–-frontnieuws

26-03-21 08:56:00, Detail van het beroemde fresco getiteld “Preken en daden van de Antichrist” van Luca Signorelli in de Signorelli-kapel van de kathedraal van Orvieto
Deze crisis dient om de voorwaarden te scheppen die nodig zijn om de Great Reset onvermijdelijk te maken, dat wil zeggen de overgang van de wereld die gebaseerd is op de Grieks-Romeinse beschaving en het christendom naar een wereld zonder ziel, zonder wortels, zonder idealen. In de praktijk is het de overgang van het Rijk van Christus naar het Rijk van de Antichrist.

Door aartsbisschop Carlo Maria Viganò

Deze brief weerspiegelt in grote mate de toespraak die ik zal houden voor de aanwezigen van de komende top “Waarheid boven Angst: Covid-19, het Vaccin, en de Great Reset,” op 30 april – 1 mei, 2021, georganiseerd door Patrick Coffin. Dit belangrijke evenement omvat meer dan 20 van ’s werelds beste artsen, wetenschappers en advocaten, en zal een wetenschappelijke en gezond verstand benadering van de pseudo-pandemie bieden. Alle mensen hebben recht op geïnformeerde toestemming.

Wat we tot nu toe hebben geleerd over de pseudo-pandemie geeft ons het beeld van een verontrustende realiteit en van een nog verontrustender misdadige samenzwering die is uitgebroed door misleide geesten. Deze realiteit wordt echter niet in aanmerking genomen door hen die, gehypnotiseerd door indoctrinatie in de media, volharden in het beschouwen van een ernstige seizoensgriep als een pandemische plaag, bekende behandelingen als ineffectief, en de zogenaamde vaccins die welliswaar nutteloos en schadelijk zijn als niets minder dan wonderbaarlijk.

De reputatie van farmaceutische bedrijven

We weten dat de farmaceutische reuzen – AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson – niet alleen de gewone protocollen voor het testen van geneesmiddelen niet hebben gevolgd, maar dat ze een lange geschiedenis van veroordelingen hebben omdat ze eerder ernstige schade aan de bevolking hebben toegebracht door vaccins te verspreiden waarvan is gebleken dat ze invaliderende ziekten veroorzaken.

Belangenconflicten

We weten welke macroscopische belangenconflicten er bestaan tussen de farmaceutische bedrijven en de instanties die verantwoordelijk zijn voor hun controle: in veel gevallen hebben werknemers van deze bedrijven de instanties gepasseerd die het gebruik van geneesmiddelen moeten goedkeuren en autoriseren, en het is moeilijk voor te stellen dat zij – die vaak nog professionele banden hebben met Big Pharma – de vrijheid zouden hebben om een eerlijke en voorzichtige beoordeling te maken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: