Urk bewijst wederom dat afschaffen coronamaatregelen gewoon kan

urk-bewijst-wederom-dat-afschaffen-coronamaatregelen-gewoon-kan

26-03-21 08:24:00,

Listen to this article De Sionkerk in Urk is niet tevreden over de coronamaatregelen en wil aanstaande zondag gewoon weer opengaan voor 500 mensen, in plaats van voor het nu geldende maximum van 30. Bij de voorgaande diensten waren er steeds opnieuw rond de 400 mensen aanwezig en er is nog steeds geen sprake van zelfs maar een kleine uitbraak van het ‘gevaarlijke virus’. De kerk zegt de ruimte wel zo in te delen dat rijen met kinderen de volwassen groepen scheiden. Hiernaast stellen zij, ondanks doodsbedreigingen en ‘viruswappies’ verwensingen, ook geen mondkapjesverplichting in. En zij zijn hierin niet de enige.

Volgens woordvoerder Hessel Snoek gaat het om een lokale proef aangezien het zo goed gaat met de besmettingen in het dorp. Veel mensen verkeren in geestelijke nood, dus het lijkt de kerk verantwoord om hun deuren gewoon te blijven openstellen en de draconische regels van de overheid, het WEF én de WHO los te laten.

Waar tevens keer op keer ook geen sprake is van ook maar enige uitbraak of besmettingsgolf, is na elke  demonstratie (zonder mondkapjes of anderhalve meter) op het Museumplein of het Malieveld. Misschien zijn de reguliere media en de overheid vergeten dit te volgen, maar herinner je je nog vooral de angst die zij ook toen in juni afgelopen jaar verspreidden, toen de eerste massale racisme en anti-coronamaatregelen demonstraties in Amsterdam begonnen. De besmettingen zouden uit de hand lopen, de IC’s kwamen vol te liggen en het leed zou weer eens niet te overzien zijn, maar toch gebeurde er helemaal niets. Net als na de massale demonstratie van honderdduizenden mensen in Berlijn.

Marion Koopmans van het OMT en zelfs premier Rutte waren er weer snel bij met hun commentaar. Volgens Koopmans is wat de kerk doet ‘Russische roulette’. Deze vergelijking houdt in dat er kans is dat 1 op de 6 mensen zou kunnen doodgaan en het is weer typisch een uitspraak uit de hoge OMT-angstcampagne hoed.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: